Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Για το διπλό στη Φλώρινα ο Αμύντας

Τη δεύτερη σερί του νίκη θα επιδιώξει τη Κυριακή (27/2) η ανδρική ομάδα του Αμύντα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ακαδημία Φλώρινας.
Ο τεχνικός του συλλόγου Ζαφείρης Μπεκερίδης, προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει, αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε πράξη και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας.
Το παιχνίδι, παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες αν κρίνει κανείς τις απουσίες, με τις οποίες θα παραταχθεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς Δημητρίου, Ηλίας, Ψωμάς, Παπαχρήστου και Τόιτος δεν υπολογίζονται -για διαφορους λόγους- στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο παίκτης του Αμύντα Χρήστος Θωμαΐδης, σχολίασε: «Θα είναι μεγάλο λάθος μας να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, ασχέτως της βαθμολογικής θέσης που κατέχει στο πρωτάθλημα.
Μετά το Δύσκολο, όπως εξελίχθηκε, παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο, η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα στο παιχνίδι της, ώστε να φύγει από τη Φλώρινα με το δίποντο της νίκης».

1 σχόλιο:

  1. NA MHN ΞΕΧΑΣΕΙ Ο Τ/Φ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!! ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΔΩ!! ΠΡΡΡΡΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.