Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Το Φλάμπουρο» στην «Πίτα του Ηπειρώτη»

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου "Το Φλάμπουρο" σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην εκδήλωση "Πίτα του Ηπειρώτη" που διοργανώνει κάθε χρόνο η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στο Νέο Φάληρο.
Ο Π.Μ.Σ. "Το Φλάμπουρο" αποτελεί εδώ και χρόνια μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και συμμετέχει στην κορυφαία αυτή εκδήλωση για πολλοστή φορά. Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 70 σύλλογοι από την Ήπειρο, αλλά και σύλλογοι που έχουν δημιουργηθεί από Ηπειρώτες στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.
Η εκδήλωση καλύπτεται και προβάλλεται απευθείας από το δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ. Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος το τμήμα ενηλίκων του συλλόγου υπό την επιμέλεια της Ελισάβετ Γιάντση και του Απόστολου Ραδιμίση.
Τέλος, η συμμετοχή του συλλόγου στην εκδήλωση αυτή αποτελεί οπωσδήποτε και προβολή του τόπου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

1 σχόλιο:

  1. KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    SAS PERIMENO ME TON XRISTO NA SAS DO THN KYRIAKH
    STO STADIO EIRINIS KAI GAYROSINIS XA XA XA.
    MANOLIS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.