Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώνει αντιδημάρχους ο δήμαρχος Φλώρινας

Σε συνέντευξη Τύπου, στις 8 σήμερα το βράδυ στο ΦΟΟΦ, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος θα ανακοινώσει τους αντιδημάρχους για το υπόλοιπο της θητείας της δημοτικής αρχής.

14 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ..Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ.....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΙΧΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 5-6 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Ως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ.....
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ.... ΣΠΟΥΔΑΙΑΙΑΙΑΑΑΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ...΄΄ΜΥΣΤΙΚΑ΄΄.
    NΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ , ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ -ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ- ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΣΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ?? ....ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ ...ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ... ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ...SEE YOU, KISSES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα έλεγα μήπως οι αντιδήμαρχοι να ανακοινώσουν τον Δημαρχο γιατι μάλλον είναι η ωρα να την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΛΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις δικαιο ο Μπελτσιος ειναι μεγαλο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει ο συμβολισμός του τόπου ανακοίνωσεις. Μπράβο Δήμαρχε. Ψηλά στο Λόφο του Αγίου Παντελεήμονα. ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΆ
    Φλωρινιώτες - Φλωρινιώτισες...αγαπητοί συμπολίτες.......
    Για να βλέπεις όμως απο ψηλά, δεν χρειάζεται να ανεβαίνεις τη σκάλα. Το ίδιο το έργο και όχι οι θεωρείες -απλές εξαγγελίες είναι αυτές που έχουν ανεβάσει στη συνείδησή μέχρι τώρα τους μεγάλους ηγέτες.
    Δήμαρχε είσαι ή δεν είσαι μεγάλος. Η Φλώρινα περημένει τις κινήσεις σου προς όφελος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εψαχνε για αντιδήμαρχους τελικά.
    Κατάλαβε ότι λίγα είναι τα ψωμιά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα τα κελεπουρια μια νοικοκυρα θα τα καταφερνε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ3 3,44ΜΜ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΨΑΞΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ..................ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια Νεοεκλεγέντες Αντιδήμαρχοι, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.
    Ο πολίτης σας ψήφισε, ο Δήμαρχος σας ανέθεσε ευθύνες, αυτό που μένει είναι να ακούσετε ΜΠΡΑΒΟ από τους πολίτες και αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ εάν δουλέψετε σκληρά και μακριά από Μικρότητες και Προσωπικά Συμφέροντα.
    Δήμαρχε Φλώρινας κε Βοσκόπουλε, απέδειξες ότι είσαι πιο ψηλά από ότι νομίζαμε. Είσαι ένα όρθιο και σκληρό άλογο. Δείξε ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες και πάντα μέσα από ισορροπίες, με το νου και με το βλέμμα προς το γενικό συμφέρον του τόπου και του λαού.
    Βγήκες πιο καλός από όσο περιμέναμε, εμείς χαιρόμαστε, όμως σε κάποιους τους ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ, στους εντός, εκτός, μαλλιάριδες, ξυρισμένους, γραβατάκιδες, εγκάθετους και βολεψάκιδες.
    Κύριοι δεν είμαι ψηφοφόρος σας, όμως σας εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ καλή επιτυχία και εάν τυχόν κάποιος από εσάς δεν τα καταφέρει καλά, εύχομαι ο Δήμαρχος να κάνει την υπέρβασή του και να κάνει Αντιδήμαρχο κάποιον από την Αντιπολίτευση, για να πάθουν τη πλάκα τους κάποιοι, γιατί για σένα προέχει το καλό του τόπου και όχι των κομμάτων.
    ΄Ετσι μπράβο δώσε μαθήματα σε αυτούς οι οποίοι θεωρούν τους ευατούς τους σωτήρες αυτού του τόπου.
    Ο τόπος έχει ανάγκη από Σωτήρες που εμείς ψηφίζουμε και όχι από διορισμένους και εγκάθετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν ζούσε η γραφική γκιουργκια μέχρι κι αυτήν θα την έκαμνε αντιδήμαρχο.΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.