Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας από τον Α.Ο.Φ.

Μέσα στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο lobby του Ξενοδοχείου ΠΛΕΙΑΔΕΣ, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΟΦ. Διακόσιοι και πλέον φίλοι, στελέχη, γονείς και αθλητές, έδωσαν το παρόν τους, τιμώντας έτσι την εκδήλωση και τον Όμιλο. Κατά την διάρκεια της κοπής, έγινε από παράγοντες του ΑΟΦ, αναφορά για την πετυχημένη πορεία του Ομίλου, για την πρωτοφανή –παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία-προσέλευση και εγγραφές αθλητών, για τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2013.
Εκφράστηκε η απόλυτη ευγνωμοσύνη προς τον Δήμο Φλώρινας και τον Δήμαρχο κο Ιωαν.Βοσκόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του προς τον ΑΟΦ, στον κο Χρήστο Ναούμ, στον Αντιπεριφερειάρχη κο Ηλιάδη Δημήτρη, καθώς και στον ζωγράφο κο Ταμουτσέλη Νίκο.
Τα δώρα για τους τυχερούς της βραδιάς ήταν πλούσια. Απο την πίτα των αθλητών το φλουρί πέτυχε ο καταχειροκροτούμενος Συμεωνίδης Ιάκωβος, κερδίζοντας ένα χιονοδρομικό μπουφάν από το κατάστημα SNOWLAND στον Αγ.Αθανάσιο και ένα σετ πάνω –κάτω ισοθερμικά PATRIK από το κατάστημα του κου Χρήστου Αγγελόπουλου.
Από την πίτα των ενηλίκων τυχερή στάθηκε η κα Φλώρα Θεοδοσίου που κέρδισε ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Κων/πολη, δώρο από το ταξιδιωτικό γραφείο GAIGANIS TRAVEL στην Φλώρινα, και μια δωρεάν συνδρομή στο Γυμναστήριο SPORTSHOUSE των αδελφών Διαφωνίδη.
Η βραδιά έκλεισε με ευχές για έναν καλύτερο χρόνο, με υγεία για όλους και νίκες για τους αθλητές του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.