Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Νίκη για την ομάδα νεανίδων του Φιλώτα

Πρώτη νίκη για την ομάδα νεανίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ επί του Φ.Σ Αρίων με σκορ 22-18 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας για γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη.
Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε νωθρή την ομάδα του Φιλώτα και πίσω στο σκορ με 2 γκολ διάφορα. Στην συνέχεια όμως μετά από τις έντονες υποδείξεις της προπονήτριας Λιότσκα Θ. οι γηπεδούχοι φάνηκαν να ξυπνούν από τον λήθαργο τους και να διεκδικούν στα ίσια την πρωτοκαθεδρία στο σκορ, μετατρέποντας το πρώτο ημίχρονο σε θρίλερ, με τον Αρίωνα να είναι συνεχώς μπροστά μέχρι την λήξη του, με σκορ 10-11.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Φιλωτιανές μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι καθηλώνοντας με την άμυνα τους τον Αρίων και την Σουμτάκη να κλείνει το τέρμα της, μη αφήνοντας να περάσει τίποτα. Στην επίθεση με αιχμή του δόρατος την Τολούδη και με μία πολύ καλή Παραστατίδου στο πίβοτ, η ομάδα του Φιλώτα κατάφερε αμέσως στα 2 πρώτα λεπτά να ανατρέψει την διαφορά και να κάνει το +3 στο σκορ που γρήγορα ακολουθήθηκε από το +5. Στο 42 αποβλήθηκε η Παραστατίδου με απευθείας κόκκινη για αντικανονικό μαρκάρισμα. Ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα κι έληξε με σκορ 22-18.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του και εύχεται η σημερινή νίκη να είναι προάγγελος μια καλύτερης πορείας στο πρωτάθλημα τους. Τέλος επιθυμεί να ευχαριστήσει τους διαιτητές του αγώνα Δεληγιαννίδη Β. και Λαζαρίδη Λ. για την πολύ καλή διαιτησία τους.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότκα Θ. – Κούπας Δ.) Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Τολούδη Ε. (10), Κούπα Ι., Πιχτράκη Γ., Στρατάκη Ε. (5), Παραστατίδου Σ. (2), Γεωργούση Ε., Κεβρεκίδου Δ. (3), Τσαχάκη Μ., Παπαδοπούλου Α. (2), Ιωαννίδου Ε.
Πέναλτι: 2/2 Δίλεπτες: 1 Κόκκινες: 1
Φ.Σ Αρίων Πτολεμαίδας: (Παπουλίδης Ι. – Φυραρίδης Χ.) Νίκου Α., Γκέκα Θ., Χατζηνικολάου Μ., Ξανθοπούλου Β., Παχτσαλίδου Δ., Παπαδοπούλου Μ., Καραστογιάννη Α., Τσεμπερλίδου Ε., Βερικόκου Β., Καραϊσκου Αικ., Βλάχου Μ., Δημητριάδου Ε.
Πέναλτι: 4/6 Δίλεπτες: 4
Δεκάλεπτα: 3-5, 8-9, 10-11 & 14-12, 19-13, 22-18

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Πρεμιέρα με ήττα για την ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος των μίνι κοριτσιών από την ομάδα του Α.Ο. Καστοριάς με σκορ 27-5.
Αναλυτικότερα ο Φιλώτας Μ.Π.Σ. έχασε σε ένα αγώνα που η μεγαλύτερη εμπειρία της γηπεδούχου φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έκαναν τα κορίτσια μας για ανατροπή της κατάστασης, η αντίπαλη ομάδα δεν μας άφησε να χαλαρώσουμε καθόλου και επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Ξεχώρισε η πολύ καλή εμφάνιση για πρώτη φορά, των κοριτσιών από τον νέο πυρήνα Αετού της ομάδας μας.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλες τις αθλήτριες που έπαιξαν κι ευχαριστήθηκαν την εμπειρία.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Κούπας Δ.) Δρίλλη Μ., Γκώγκου Π. (2), Πουρπούρογλου Α. (1), Ανδρεάδου Χ. (1), Κιοσέ Κ. (1), Ζαρογιάννη Β., Κατσικαράκη Κ. (ΤΦ), Βογλίδου Μ., Δούμκου Ο. (ΤΦ), Αμπατζίδου Κ., Κατσουπάκη Α., Πατμάνογλου Ε., Ρόμπε Ε., Νικολάου Μ., Αρκουδοπούλου Σ., Γωνιάτη Χ., Λιάκου Δ., Κυριακίδου Σ.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
Καταιγιστικός ο Φιλώτας Μ.Π.Σ στην παρθενική εμφάνιση του παμπαιδικού τμήματος κερδίζοντας τον Α.Ο Καστοριάς με σκορ 28-10. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η ιστορικής σημασίας προσπάθεια του συλλόγου να δημιουργήσει για πρώτη φορά τμήματα υποδομών για αγοριών.
Αναλυτικότερα η ομάδα του Μάκη Κιοσέ επιβλήθηκε άνετα απέναντι στον Α.Ο Καστοριάς κερδίζοντας στα σημεία αλλά και στις λεπτομέρειες. Οι συνεχείς αιφνιδιασμοί και η καλή άμυνα εκτόξευσαν γρήγορα την διαφορά στο σκορ διαμορφώνοντας το στο 14-2 στο τέλους του 1ου ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε μια επανάληψη του ίδιου σκηνικού με τους φιλοξενούμενους να μην αφήνουν τους γηπεδούχους να χαλαρώσουν ούτε λεπτό. Έτσι το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Φιλώτα με τελικό σκορ 28-10.
Καλύτεροι παίκτες του αγώνα ήταν οι Κιοσές Δ. με 8 γκολ και ο πολύ γρήγορος Ράντογλου Σ. με 7 γκολ, δεν πρέπει να παραλείπουμε και την πολύ καλή εμφάνιση του Παπαδόπουλου Π. στο τέρμα.
Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές του πρωτοεμφανιζόμενου τμήματος και τους εύχεται να έχουν μια λαμπρή σταδιοδρομία στην αθλητική τους καριέρα.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ. : ( Κιοσές Μ.) Παπαδόπουλος Π. (ΤΦ), Κιοσές Δ. (8), Τουζταρής Κ. (2), Karas D. (4), Τανίδης Τ., Ζαρογιάννης Ι. (5), Ράντογλου Σ. (7), Μπεκιάρης Γ., Μουταφίδης Μ., Καλομηνίδης Δ. (2).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Επιβλητικές οι παγκορασίδες του Φιλώτα Μ.Π.Σ στην Καστοριά όπου νίκησαν την τοπική ομάδα του Α.Ο με σκορ 21-6. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας με πολλές προσωπικές μονομαχίες και έντονο σασπένς.
Από το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες επέβαλαν τον ρυθμό τους κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες, παίζοντας καλή άμυνα και βγάζοντας επιτυχημένους αιφνιδιασμούς. Η γηπεδούχος προσπαθούσε να βρει τον ρυθμό της αλλά δεν τα κατάφερνε έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 8-4 υπέρ του Φιλώτα.
Στην επανάληψη επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με την Χατζηιωάννου Χ. να παίζει υποδειγματικά στο κέντρο της περιφέρειας και την Τετεδάκη Χ. να κορυφώνει την απόδοση της στο τέρμα κάνοντας εκπληκτικές αποκρούσεις. Έτσι χωρίς μεγάλες ανατροπές και απρόοπτα έληξε η 1η αγωνιστική των παγκορασίδων με σκορ 21-6 υπέρ του Φιλώτα.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις ανερχόμενες ελπίδες του συλλόγου και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα τους.
Σύνθεση Φιλώτα Μ. Π. Σ.: ( Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Κιοσέ Δ. (2), Θεοδωρίδου Α., Ζαρογιάννη Ζ. (2), Τετεδάκη Χ. (ΤΦ), Στρατάκη Ε. (4), Τραγαράκη Ε. (1), Κιοσέ Μ. (1), Φουδούλη Τ. (1), Χατζηιωάννου Χ. (10), Δούμκου Ο. (ΤΦ), Γκώγκου Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.