Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στις 9 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία του δήμου Πρεσπών

Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, αύριο Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου θα ανοίξουν στις 9:00 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Στην περίπτωση επιδείνωσης το πρωί θα βγει νέα ανακοίνωση.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!
    Για παράδειγμα, αύριο ξημερώματα,6χρονοι μαθητές του Δημοτικού σχολείου θα πρέπει να περιμένουν τα λεωφορεία τους μέσα στο δρόμο, αν δεν υπάρξει επιδείνωση, και να φτάσουν στο σχολείο περνώντας το Περβάλι, που σπάνια ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν πριν τις 9.
    Συγχαρητήρια Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέσπας,
    Συγχαρητήρια Κε Δήμαρχε!!!
    Γονείς και Εκπαιδευτικοί πού είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί οι Διευθυντές των Σχολείων των Πρεσπών
    δεν πιέζουν τη Δημοτική αρχή;
    Γιατί δεν προστατεύουν την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο το χειμώνα βλέπω σχόλια σαν τα παραπάνω κι αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κάθονται στο σπίτι τα 6χρονα "για λόγους ασφάλειας" αντί να πηγαίνουν στο σχολείο. Και καλά φέτος που είναι ήπιος ο χειμώνας, άλλες χρονιές όμως; Να μένουν τα παιδιά Ιανουάριο Φεβρουάριο στο σπίτι σε μια περιοχή που έχει βαρύ χειμώνα "για λόγους ασφάλειας"; !!! Και ποτέ κουβέντα για καλύτερους αποχιονισμούς, πιο έγκαιρους καθαρισμούς των δρόμων για να μπορεί να συνεχίζετε η ζωή και τον χειμώνα. Ύποπτο μου φαίνεται... ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μείνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.