Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Στις 9 αύριο τα σχολεία του δήμου Φλώρινας

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ., λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

27 σχόλια:

  1. Οίμαι παταίρας-ταίρας κε πειστεβο ποσ τα σχόλια πράιπη να κλισουναι.Δαιν μπωρωυμαι να φρωντηζυμαι σιναιχηα τα πεδιά μας!Ύμάρτον!
    Faton Flamur - Παιρείφανως Έλινασ πολυτυσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ -20

      Διαγραφή
  2. kai aurio tha exei pagonia kleiste ta epitelous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aurio 8a exei -4 opoete siga tin pagonia stin floriina zeis

      Διαγραφή
    2. ne re magka simera 9/1/12 to proi 8 h ixe -14 sou lei kati i to 8ermometro sou exi kolisi ?????

      Διαγραφή
    3. den eimai gnisios floriniotis eimai apo thessaloniki apla meno florina kai ekei me -4 ta ekleinan.

      Διαγραφή
  3. Μα καλα μας κανετε πλακα?εχετε σηκωθει ποτε 8 η και πιο νωρις(τα παιδια απο χωρια)να βγειτε εξω να δειτε τη παγωνια κανει?Μας δουλευετε κοντεουμε να χασουμε τα αυτια μας με αυτα που ακουμε και με το κρυο που εχει!ξερετε τι ειναι να περπατας εστω και 100 μετραα μεσα σε αυτην την παγωνια,και να πεις πως το μεσσηπερι ειναι καλυτερα???Μπαααα το ιδιο για να μν πω χειροτερα!μπορει να μν εχει χιονια αλλα εχει νερα και κανουν παγο στα πεζοδρομια!Σημερα ειδα κοπελα που επεσε στον πεζοδρομο γιατι γλιστρισε παρα τριχα δν χτυπισε το κεφαλι τς στο πεζουλι!Για σας παρακαλω εχετε μυαλο και να σκεφτεστε λιγο το τι γινετε εκει εξω.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pate kala sxoleio me ayto to kryo valte epeiteloys ligo myalo....
    ante..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι μητέρα,πιστεύω ότι πρέπει να κλείσουν έχω παιδάκι γυμνασίου θα αρρωστήσει και μετά ποιος τρέχει!Κύριε Δήμαρχε μπορείτε να τα κλείσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα παιδια δεν εχουν κασκολ να φορεσουνε ειμαι πατερας καιταζω ολα αυτα
    προτεινω αν οδημαρχος δεν κλεισει τα σχολεια να μην στειλουμε τα παιδια μας στο σχολειο ως ενδηξη διαμαρτυριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πιστευω πως πρεπει να μεινουν ανοιχτα
    τα παλια χρονιαπου ειχε ακομη πιο κρυο πως πηγαινανε

    μπραβο δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πρωι και το βραδι στην φλωρινα κανει παγωνια και συγκεκριμενα το πρωι οι θερμοκρασιες δεν ειναι καταλληλες για γινει μαθημα μεσα στο κρυα για 6-7 ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας χρειάζεται να πάτε 8 για να βάλετε εσείς μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα ρε λογικευτητε λιγο δηλαδη τα μυαλα να τα εχουμε μεσα στο κεφαλι οχι πανω!!!!!!!! ενταξει ειπαμε 2 βδομαδες κλειστα αλλα ..... δεν ξερω αυριο τι καιρο θα κανει αλλα σημερα εκανε πολυ κρυο και μαλιστα μου ειχε πιαστει η αναπνοη!! ειμαι μαθητρια γυμνασιου και ξερω πως σαν παιδι εχω την ελευθερη γνωμη και εκφραση να πω πως αυτα τα πραγματα που κανετε δεν ειναι καθολου λογικα για μεγαλους ανθρωπους...τι να πω αν δεν βαζετε μυαλο απο μωνει σας εγω και τα αλλα παιδια δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κεφαλι σας και να σας βαλουμε μυαλο απο πονοι μας...η αποφαση ειναι δικη σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλι ρε παιδια??Στην Αθηνα -1 ειχε και εκλεισας αμαν δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει δικιο λιγο κρυο και χιονι επεσε και αμεσως με -1 κλεισαν
      Σε εμας εδω στην φλωρινα -4 εχει δεν θα τα κλεισουνε εδω στην φλωρινα?
      Τα καημενα τα παιδακια λειπαμε που πηγαινουν μεσα στο ΚΡΥΑ σχολεια

      Διαγραφή
  13. Οι έως τώρα απαντήσεις σας, δείχνουν περίτρανα τον λόγο που δεν πρέπει να κλείσουν τα σχολεία. Στην ορθογραφία φυσάτε λέμε!! Βαθμοί πολλά περισσότερα μείον από τις πολικές θερμοκρασίες της Φλώρινας.
    Βάλτε τους "καθηγητάδες" σας να διαμαρτυρηθούν, διαμαρτυρηθείτε που δεν έχετε πετρέλαιο στα σχολεία σας, που το καίνε με το σταγονόμετρο για να βγει ο μήνας και όχι για τις εξωτερικές θερμοκρασίες για τις οποίες εν τέλει δεν ευθύνεται κανένας. Τα παιδιά στις Σκανδιναβικές χώρες, τι πρέπει να κάνουν δλδ;

    Υ.Γ. Κλειστά σχολεία. Η χαρά των νετ καφέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα!.

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου,2 ωρες το πρωι δν φτανουν για τιποτα...!Οσο για τς Σκανδιναβικες χωρες ας μου εδιναν και τν παιλεια τους και τοτε οκ να μν μιλαω αλλο για κλειστα σχολεια!Αν ειναι να συγκρινεις κατι καντο σε ολους τους βαθμους οχι μονο εκει που σε συμφερει!

      Διαγραφή
  14. Μα μεσα στην ταξη ολα τα παιδια ειμαστε λες και ειμαστε μεσα σε καταψυκτι. Εχουμε. παγοσει ε αμα πια υπομονή υπομονή. αλλα εχει και τα ορεια της εγω πιστεύω οτι το να .μηνουν τα σχολεία κληστα συγουρα δεν θα κινδυνευουμε και εμείς οι μαθητές γιατί πολα παιδια εχουν αρωστησει να μηνουν κλειστα τα σχολεία ΚΛΕΙΣΤΑ .........!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παράκληση προς τον κ. Δήμαρχο.

    Ας κάνει μία αιφνιδιαστική βόλτα από τα σχολεία, όχι όταν έξω θα έχει μείον αλλά και σε "καλύτερο" καιρό, για να δει μαθητές και εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα σεαίθουσες με θερμοκρασίες κοντά στους 10 βαθμούς, ακόμη και πιο χαμηλά. Οι διευθυντές φοβούνται να ανάψουν κανονικά τα καλοριφέρ, μη τυχόν τελειώσει το πετρέλαιο και φυσικά την πληρώνουν οι μαθητές (αλλά και οι εκπαιδευτικοί, που κι αυτοί αναγκάζονται να εργάζονται σε συνθήκες τριτοκοσμικές).

    Το ίδιο ας κάνουν και όσοι μιλάνε εκ του ασφαλούς, από τα ζεστά γραφειάκια τους, που σε όποια υπηρεσία κι αν πας σκάει ο τζίτζικας από το φουλ άναμμα των καλοριφέρ.

    Είναι ντροπή για την πόλη να δουλεύουν τα σχολεία με τέτοιες συνθήκες και δεν πρέπει να αρκούμαστε σε μεσοβέζικες λύσεις, γιατί μόνοι μας δικαιολογούμε την αδιαφορία του κράτους. Με τέτοια "βολέματα-μπαλώματα" τι εμποδίζει την Αθήνα να συνεχίσει την ίδια πολιτική; Αφού "φτάνει" το πετρέλαιο (με παγωμένα σχολεία) δεν υπάρχει λόγος να αυξηθούν τα κονδύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. exoyn dikio logikeyteitai ligo poso lipame ta kahmena ta paidakia poy trexoyn sta psigeia{sxoleia] kai ego leo ama ayrio exei kryo kai pagoys ego den stelno ta paidia myo os endeiksh diamartirias
    epeidh aytoi einai treloi den prepei na ksepagiasoyn ta paidia mas kai na arosthsoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΛΕΕΙ..Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ -14 Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ..ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ -14 ΑΛΛΑ 9 ΕΧΕΙ +25...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κανένας δεν λέει να γεμίσουν πετρέλαιο οι δεξαμενές όλοι θέλετε να μην πάτε σχολείο!!!!!
    Κάθε σχολείο κλειστό μια φυλακή ανοιχτή!
    Εγώ πήγαινα σχολείο όταν ο Νομάρχης ήταν διορισμένος και όχι εκλεγμένος εκεί να δεις σχολείο με κρύο και χιόνια λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων.
    Τα προηγούμενα 2 χρόνια που ξεχάσατε πόσες μέρες ήταν κλειστά, τότε ο δήμαρχος τα έσπαγε τώρα σας την σπάει.
    50 αδικαιολόγητες και 50 δικαιολογημένες απουσίες έχετε μην πηγαίνετε σχολείο ή μήπως κρατάτε τις απουσίες για την άνοιξη να κάνετε κοπάνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς έχεις πολλά απωθημένα από την εποχή που κρύωνες "λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων" (!!!) ή έχεις απλώς τρικυμία εν κρανίω. Το να βγάζουμε τα απωθημένα μας με κάθε ευκαιρία (τις απουσίες πού τις θυμήθηκες;) είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.

      ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ προσεκτικότερα τα μηνύματα δεν θα ξεκινούσες την επίθεση με τον αφορισμό "κανένας δεν λέει να γεμίσουν οι δεξαμενές όλοι θέλετε να μηνπάτε σχολείο". Θα καταλάβαινες ακόμη, ότι πρώτος εσύ, που υπήρξες (...) θύμα (λέμε τώρα...) των "πολιτικών σκοπιμοτήτων" θα έπρεπε να διαμαρτυρηθείς γιατί μαθητές και εκπαιδευτικοί εργάζονται σε συνθήκες απαράδεκτες. Θα έβλεπες ακόμη, αν δεν ήσουν τόσο εμπαθής, ότι το πρόβλημα δεν είναι να γεμίσουν οι δεξαμενές αλλά ...να αδειάσουν!!! Δηλαδή (για να μην παρεξηγήσεις αυτό που είπα) καμιά φορά το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι δήμαρχοι ούτε οι κυβερνήσεις αλλά οι υπαλληλίσκοι ανευθυνο-υπεύθυνοι που καίνε με το σταγονόμετρο το καλοριφέρ αφήνοντας τους μαθητές να παγώνουν, μη τυχόν και τελειώσει το πετρέλαιο και χαλάσει το βιογραφικό τους (έχουν και μια καριέρα να φροντίσουν...).

      Ξύπνιος είσαι, καταλαβαίνεις τι λέω.

      Καιτο τελευταίο. Με τα χαζοεπιχειρήματα του τύπου "εμείς κάποτε πηγαίναμε σχολείο κουβαλώντας ξύλα για τη σόμπα" δίνετε μόνοι σας το επιχείρημα σε αυτούς που αδιαφορούν για την τύχη της επαρχίας και ιδιαιτέρως της περιοχής μας. Με αυτά τα μυαλά, φτάσαμε να πληρώνουμε το πετρέλαιο θέρμανσης περισσότερο από την Αθήνα, όχι μόνο τώρα που ακρίβυνε αλλά και πριν που ήταν "φτηνό". Με αυτά τα μυαλά, φέρατε τη Φλώρινα αιώνες πίσω.

      Καθίστε κρυώστε λοιπόν, μην διεκδικείτε τίποτε και αρκεστείτε στο να κατακεραυνώνετε όσους διαμαρτύρονται καταγγέλλοντάς τους ως τεμπέληδες (εσείς οι εργατικοί) και σχεδόν βολεμένους (αφού δεν υπήρξαν "θύματα πολιτικών σκοπιμοτήτων" όπως εσείς).

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.