Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αμυνταίου

Στις 28 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή και στις 13:30 ολοκληρώνεται το χρονοδιάγραμμα προετοιμασίας και με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου θα τελεστεί αγιασμός στον χώρο του καταστήματος .
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου αντιλαμβανόμενο πλήρως τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, προχώρησε στην ομόφωνη ψήφιση απόφασης για την λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου στο Δήμο μας.
Σε μια εποχή που δοκιμάζεται η κοινωνική ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο όλων μας, αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες συγκεκριμένων ομάδων συμπολιτών μας (όπως άποροι, ΑΜΕΑ , κλπ), προχωρήσαμε σε μια κίνηση ενίσχυσης της συνεκτικότητας του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα χορηγεί δωρεάν τρόφιμα σε συγκεκριμένες κατηγορίες συνδημοτών μας, που έχουν ήδη κριθεί δικαιούχοι ενώ το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του διέπεται από τις κείμενες διατάξεις του ΥΠ.ΕΣ.
Το κατάστημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμυνταίου βρίσκεται στην οδό Νικ. Χατζηκωνσταντίνου 2 στο Αμύνταιο (παλαιό super market ΕΑΣ Αμυνταίου)
Μετά το πέρας του Αγιασμού θα ξεκινήσει η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους τόσο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και του προγράμματος παρέμβασης της ΕΕ .
Τέλος σημειώνουμε ότι η διανομή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά έως και την Δευτέρα ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής για την δράση παρέμβασης της ΕΕ θα είναι το εξής:
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου: Από 9:30πμ έως και το πέρας του ωραρίου Όλοι οι δικαιούχοι που το επίθετό τους αρχίζει από Α έως και Δ
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου: Από 9:30πμ έως και το πέρας του ωραρίου
Όλοι οι δικαιούχοι που το επίθετό τους αρχίζει από Ε έως και Λ
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου: Από 9:30πμ έως και το πέρας του ωραρίου
Όλοι οι δικαιούχοι που το επίθετό τους αρχίζει από Μ έως και Ρ
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου: Από 9:30πμ έως και το πέρας του ωραρίου
Όλοι οι δικαιούχοι που το επίθετό τους αρχίζει από Ρ έως και Ω

Σημειώνουμε ότι δικαιούχοι στο πρόγραμμα παρέμβασης της ΕΕ κρίθηκαν όλοι όσοι έχουν υποβάλλει αιτήσεις (Μάρτιο – Ιούνιο 2012) στα ΚΕΠ και στο γραφείο της ΔΗΚΕΑ .
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης τους.
Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι όσοι για οποιοδήποτε λόγο δεν προσέλθουν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από το νέο χρόνο σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν.
Ενώ όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις για να εξεταστούν από την σχετική επιτροπή έτσι ώστε να κριθούν δικαιούχοι και να προμηθευτούν την κάρτα μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που αποτελεί το «κλειδί» για όλες αυτές τις δράσεις του Παντοπωλείου θα μπορούν να καταθέτουν τα σχετικά δικαιολογητικά από το νέο έτος στην γραμματεία του Δημάρχου καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.