Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Οικονομικά στοιχεία για τις δαπάνες μελετών ανακαίνισης παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου

Κατά την ετήσια λογοδοσία του Δημάρχου Αμυνταίου ειπώθηκαν αναληθείς καταγγελίες ότι οι μελέτες για την ανακαίνιση του παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου κόστισαν 350.000€, στις οποίες ο Δήμαρχος Αμυνταίου δεσμεύτηκε να απαντήσει δημόσια. Πιστός στην υπόσχεσή του για ενημέρωση των πολιτών και πλήρη διαφάνεια δίνει τα στοιχεία που αφορούν τις μελέτες που αφορούν στην ανακαίνιση του παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου. Βεβαίως, επισημαίνεται ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι δημοσιευμένα σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία στο «Διαύγεια» στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες.
Οι μελέτες για την ανακαίνιση του παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου κόστισαν συνολικά 15.700€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και όχι 350.000€ όπως ψευδώς αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του απολογισμού του Δημάρχου.
Αναλυτικά οι μελέτες που αφορούν τη συγκεκριμένη ενέργεια αφορούν:
- «Μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων παλαιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου», προϋπολογισμού 4.100 €, που ανατέθηκε με την 25/2012 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου (ΑΔΑ: ΒΟΖΦΩΨΛ – ΙΗΝ).
- «Μελέτη διαδικτυακών υποδομών και τηλεπικοινωνιών παλαιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου», προϋπολογισμού 4.100 €, που ανατέθηκε με την 26/2012 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου (ΑΔΑ: ΒΟΖΦΩΨΛ – 6Ω9).
- «Εργασίες αποτύπωσης και διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων παλαιού Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου», προϋπολογισμού 7.500 €, που ανατέθηκε με την 1012/2012 απόφαση Δημάρχου Αμυνταίου (ΑΔΑ: Β495ΩΨΛ-1Ρ8).
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου είναι ομόφωνες, δηλαδή έχουν και τη θετική ψήφο του καταγγέλλοντος για σπατάλη επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.