Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Βράβευση του Α. Βουλγαρίδη

Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN και η Φλώρινα τιμήθηκαν για ακόμα μια φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση στο πρόσωπο του Τεχνικού Συμβούλου Α. Βουλγαρίδη.
Το Σάββατο 22/12/12 στην Βέροια και στο κέντρο «ΜΟΡΦΕΣ» πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη διοργάνωση KICKBOX -- MAXPAIN υπό την αιγίδα της ΠΟΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK - BOXING).Την ευθύνη διοργάνωσης για την Βέροια είχε ο σύλλογος ΜΑΚΕΔΩΝ –ΒΕΡΟΙΑΣ.
Επίλεκτοι αθλητές από την Ελλάδα και την Τουρκία παρουσίασαν μοναδικό θέαμα στο δυναμικό άθλημα όπως είναι το KICK BOXING .Έγιναν 17 αγώνες εκ των οποίων :
3 Αγώνες κοmpakt zioy zitsoy
14 Αγώνες kick boxing---style K1
Oι Αγώνες έγιναν υπό την εποπτεία του Εθνικού διαιτητή – προπονητή Γιώργου Κιουρτιδη ο οποίος είναι εμπνευστής και μέγας διοργανωτής όλων των αγώνων ανά την Ελλάδα.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα με ανάλογες διοργανώσεις.
Στην έναρξη έγινε η παρουσίαση των αθλητών – προπονητών και των επισήμων προσκεκλημένων μεταξύ των οποίων και ο MASTER ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ 7 DAN όπου τιμήθηκε για την πολύχρονη πρόσφορα του στα αθλήματα των ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και διεθνώς. Την αποστολή του συλλόγου συνόδευε και η πρόεδρος του συλλόγου SHOGUN Κα ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ.
Στην διοργανωση συμμετειχαν και αθλητες του συλλογου SHOGUN με επειδηξη TAE KWON DO (Ολυμπιακό άθλημα) και kick boxing αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του συλλόγου για την νέα αυτή τιμητική διάκριση.

Yπευθυνη Δημοσιων Σχεσεων
ΚΑΤΙΑ ΤΡΥΦΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον όμως την παράσταση έκλεψε η δροσερή ύπαρξη δίπλα στον τιμώμενο κ.Βουλγαρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.