Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 6ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας

Ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, κ. Γεώργιος Λυγούρας, και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, διοργάνωσαν την Παρασκευή, 21-12-2012, και ώρα 09.30 ως 11.00 πμ., την καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σχολείου στην αίθουσα του Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Τη φετινή γιορτή είχαν αναλάβει τα δύο Τμήματα της Β΄ τάξης του Σχολείου με την καθοδήγηση των Εκπαιδευτικών κ. Δήμητρας Χατζή και κ. Όλγας Σαββάκη.
Προηγήθηκε ο χαιρετισμός από τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Γεώργιο Λυγούρα, και τη Σχολική Σύμβουλο της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, που παρακολούθησε την εκδήλωση, από τους οποίους υπογραμμίστηκε η σημασία και η μορφωτική επίδραση των σχολικών γιορτών, αλλά και το μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων.
Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν δύο θεατρικά, τη «Γέννηση του Χριστού» και τον «Άγιο-Βασίλη με τους καλικάντζαρους». Η σκηνή πλημμύρισε από τις χαριτωμένες παρουσίες των παιδιών που απέδωσαν τους ρόλους τους με τον καλύτερο τρόπο και απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα του πλήθους των γονέων που παρακολούθησαν την παράσταση, καθώς και των άλλων μαθητών του Σχολείου.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση της αίθουσας, τη θέρμανσή της και την τεχνική υποστήριξη που μας προσέφερε για την πραγματοποίηση της γιορτής μας.
Ο Διευθυντής και το Διδακτικό προσωπικό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους και σε όλους τους συμπολίτες μας «Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας
Γεώργιος Λυγούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.