Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κλειστά σήμερα και αύριο τα φαρμακεία

Κλειστά θα είναι σήμερα και αύριο τα φαρμακεία όλης της χώρας και ταυτόχρονα σταματούν να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), οι οποίοι θα πληρώνουν από την τσέπη τους και θα διεκδικούν το ποσό από το Ταμείο τους.
Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για την αναδρομική, από 1η Ιανουαρίου 2012, έκπτωση 5% που τους ζητείται και για τις οφειλές του Οργανισμού.
Τη σκυτάλη των απεργιακών κινητοποιήσεων παραλαμβάνουν την Τετάρτη οι νοσοκομειακοί γιατροί οι οποίοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία, μετά από απόφαση του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας τους (ΟΕΝΓΕ), εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις περικοπές στους μισθούς τους, αλλά και τη συμπαραστασή τους στους συλληφθέντες στη ΔΕΘ κατά την κινητοποίηση εναντίον του Φούχτελ, οι οποίοι δικάζονται την ίδια μέρα, αλλά και στους υπαλλήλους των Δήμων και του υπουργείου Υγείας, καθώς και των υπολοίπων φορέων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.