Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο Αμύντας υποδέχεται αύριο την Κοζάνη

To Σάββατο στις (18:00) οι παίκτριες του Αμύντα υποδέχονται τον Α.Ο. Κοζάνης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στα Γιάννενα κόντρα στον Α.Ο.Ιωαννίνων θα επιδιώξει να πλησιάσει τις νίκες της απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο ΑΟΚ.
Η προπόνηση θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ, οπότε και θα ανακοινωθεί η 14αδα των παικτριών που θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδος στο επικείμενο παιχνίδι.
Ο Αμύντας αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης, ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από την παίκτριες του, συγκέντρωση και μυαλό στο παιχνίδι τους, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη της 1ης αγωνιστικής.
Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το πρώτο επίσημο που δίνει ο Αμύντας στο γήπεδο του, κάτι που σημαίνει ότι φίλοι του αθλήματος θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα καθώς και τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.
Η αθλήτρια του Αμύντα Ελένη Γεωργιάδου δήλωσε: Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό, επομένως τα πρώτα παιχνίδια επιφυλάσσουν πολλούς κινδύνους.
Ο ΑΟΚ έχει ένα καλό σύνολο, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, χωρίς άγχος, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι , που θα χαρεί και ο κόσμος.

Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 10/11/2012 15:00
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ 10/11/2012 18:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 10/11/2012 18:00
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 11/11/2012 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.