Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πρόταση στη Βουλή για το πετρέλαιο θέρμανσης από τους φορείς της Φλώρινας

Η επίσημη πρόταση που θα καταθέσουν οι φορείς του νομού Φλώρινας στη Βουλή με κύριο άξονα τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης μέσω της αξιοποίησης του λιγνιτικού τέλους και του τοπικού πόρου θα βρεθεί στο επίκεντρο της σύσκεψης που θα συγκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή βουλευτών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων, των εργατικών και επαγγελματικών ενώσεων θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους στο πλαίσιο της διεκδίκησης για φθηνότερο πετρέλαιο στην περιοχή.
Ακολούθως οι φορείς θα αναθέσουν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας τη σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης προκειμένου να τεκμηριωθεί το αίτημά τους και με επαρκή οικονομικά στοιχεία. Για τα ζητήματα του λιγνιτικού τέλους και του τοπικού πόρου η επιτροπή αγώνα έλαβε θετικές απαντήσεις κατά τις επαφές που είχε στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Βουλής, τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, τονίζοντας πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των κινητοποιήσεων που κορυφώθηκε με τη συμβολική κίνηση της επιτροπής αγώνα να ρίξει πάγο έξω από τη Βουλή και να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος. «Δεν αποκλείουμε και άλλες κινητοποιήσεις. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά με συγκρατημένη αισιοδοξία» πρόσθεσε ο κ. Σαπαλίδης.

Πηγή: express.gr

7 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ; ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα πια αργά είναι.
    Δεν γνωρίζατε ότι ήδη ψηφιζόταν στη Βουλή τα μέτρα για το πετρέλαιο και κάνατε κινητοποίηση από υποχρέωση την ίδια ακριβώς ώρα;
    Τώρα άντε να τα μαζέψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό υποχρέωση καλά θάτανε, μήπως ήταν κι από Συριζαία σκοπιμότητα ή έτσι κι ότι νάναι ήταν;
      Αυτό πήραν χαμπάρι κάποιοι Αμυντιώτες και λάκισαν νωρίς;

      Διαγραφή
  3. Ρε λεβέντες για ξαναδήτε τα όλα.
    Ο Θανάσης Γερμανίδης δείχνει σα κουρασμένος δήτε πως περπατάει.
    Και ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν δεν μπορεί να πάρη παραπάνω ποσοστά.
    Μήπως είναι η ώρα του Σάββα Σαπαλίδη για Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριτική για την κριτική. Καμία πρόταση κύριοι των προηγούμενων σχολίων ? Είναι κακό να ανήκει κάποιος στο ΣΥΡΙΖΑ ? Μάλλον πρέπει να είμαστε όλοι πιστοί στην τρικομματική και στα διεφθαρμένα μέλη των ποίκιλων μηχανισμών που τους στηρίζουν με νύχια και με δόντια... Ένα έχω να πω : ο αναμάρτητος το λίθο βαλέτω. Και για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οργανωμένη επίθεση μου μυρίζει ------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπααα,μάλλον οργανωμένη υποψηφιότητα, που θέλει να προκαλέσει ντόρο με τον πόνο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι τους κηδευομένους γονείς και κηδεμόνες που τους βάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.