Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ήττα του Φιλυριακού στο Βόλο

Την Κυριακή18 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ριζόμυλου ο εξ αναβολής αγώνας Μαγνησιακός-Φιλυριακός για τη 2η αγωνιστική του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Ένας ματς που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο Φιλυριακός. Ο Μαγνησιακός επικράτησε 2-0 αλλά η Φλωρινιώτικη ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει κάποιο γκολ και να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης.
Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Φιλυριακός είχε δύο καλές στιγμές να απειλήσει με την Πέικου από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Στο 24΄ η Μάινου είχε μια πολύ καλή ευκαιρία από τα δεξιά με το σουτ να μπλοκάρει η γκολκίπερ του Μαγνησιακού. Ένα λεπτό μετά ο Φιλυριακός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν η Τσιλοφύτη βγήκε τετ-α-τετ από αριστερά, πλάσαρε αλλά η αντίπαλη γκολκίπερ απέκρουσε σώζοντας την ομάδα της.Ένα επίσης πολύ καλό σουτ της Μάινου κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλης γκολκίπερ. Γενικότερα, ο Φιλυριακός είχε κλείσει τους χώρους, πίεζε και δεν επέτρεψε στον Μαγνησιακό να αναπτυχθεί. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή από αριστερά όταν το πλασέ της επιθετικού της Βολιώτικης ομάδας αποκρούστηκε από τη Τσαμπάζη πάνω στη γραμμή της εστίας.
Στο 53΄ ο Μαγνησιακός άνοιξε το σκορ όταν η Σαχναζαριάν σούταρε, η γκολκίπερ του Φιλυριακού προσπάθησε να ελέγξει την μπάλα, αλλά τελικά αυτή κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 73΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ της Κέκου. Ο Φιλυριακός προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία με κάποια σουτ της Μάινου, της Κάτη και της Λυπίτκα, ενώ ο Μαγνησιακός είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά 2 φορές η Βράγκου και μία συνολικά η άμυνα του Φιλυριακού έδιωξαν τον κίνδυνο. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία για τη Φλωρινιώτικη ομάδα που σίγουρα θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο από τον εκτός έδρας αγώνα. Επόμενη αναμέτρηση εντός έδρας για το Φιλυριακό στις 25 Νοέμβρη με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θ. Κατσαμόρας): Μαργαρίτη, Γαγάρα, Καλαπαναγιώτου,Μεγαγιάννη, Παπασακελλαρίου Ε., Παπασακελλαρίου Ζ. (80΄ Πατέτσου), Λιάκου,Μήτα, Κέκου, Κουλοχέρη (46΄ Κατσαβριά), Σαχναζαριάν (73΄ Κωνσταντέλια)

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Δ. Ποζατσίδης): Βράγκου Ευ., Βασιλείου, Τσαμπάζη,Ζήκου, Κάτη, Τσιλοφύτη, Μπασούρη, Πέικου, Λυπίτκα, Παπασωτηρίου (34΄ Χαρίση,68΄ Νικοπούλου), Μάινου.

Διαιτητικό τρίο: Μανασής Κ., Πατάκας Ηλ., Τσακνής Παν. (Τρικάλων) ΑΡΙΣΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.