Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Τεχνολογίας - Γεωπονίας Φλώρινας

Σε ιδιαίτερο συγκινησιακό κλίμα ορκίστηκαν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 οι απόφοιτοι της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας Φλώρινας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα των Τμημάτων Φυτικής Παραγωγής, Ζωικής Παραγωγής και Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων.
Από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής ορκίστηκαν 40 άτομα.
Από το τμήμα Ζωικής Παραγωγής ορκίστηκαν 21 άτομα.
Από το τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων ορκίστηκαν 37 άτομα.

"Τελειώνοντας τις σπουδές μου σ’ αυτό το ίδρυμα οφείλω και ταυτόχρονα επιθυμώ να διαβεβαιώσω ευσυνείδητα όλους τους φορείς του ΤΕΙ ότι θα υπηρετώ και θα θεραπεύω τις αξίες, τις τέχνες και την επιστήμη των οποίων έγινα γνώστης.
Με ανοικτό πνεύμα θα μελετώ και θα αποδέχομαι κριτικά όλες τις εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και τον πολιτισμό και με αταλάντευτη βούληση θα εντάσσω το ειδικό στο γενικό συμφέρον, ως υπεύθυνος πολίτης, για το καλό της Πατρίδος μας. Υπόσχομαι στην Ελληνική κοινωνία ότι θα υπηρετήσω ανιδιοτελώς και με όλες μου τις δυνάμεις την Εθνική ανεξαρτησία, την ειρήνη τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, σεβόμενος πάντα το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και ότι θα αγωνισθώ με αφοσίωση για την διαφύλαξη και συνέχιση των ιδανικών, των παραδόσεων και των εθίμων του έθνους μας"


Τα παιδιά αυτά ήρθαν πριν μερικά χρόνια στην πόλη της Φλώρινας, για να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Όλα αυτά τα χρόνια της διαμονής τους στην πόλη μας έδωσαν με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια τους άλλο χρώμα κα παλμό στην πόλη μας. Και τα ίδια τα παιδιά όμως αγάπησαν τη Φλώρινα και με δυσκολία την αποχωρίζονται.
Το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΣΤΕΓ Φλώρινας τους εύχεται πάνω απ΄ όλα υγεία και καλή σταδιοδρομία στο δυναμικό τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και τον τομέα των τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.