Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ


6 σχόλια:

  1. Ξυπνήστε ρε! Αν ήταν καλός ο Αργυριάδης θα τον κρατούσαν στη δεξιά.
    Όχι μόνο που μας τον φέρατε, είναι και πρώτο βιολί στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν πάμε καθόλου καλά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μέσα σε έξι μήνες και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα! Την ίδια μέρα (10/11) που ο Τσιπρας μιλούσε για καταγγελία του μνημονίου η Αυγή κυκλοφορούσε με πρωτοσέλιδο "Πολιτική διαπραγμάτευση"!!! Βγαίνει ο Τσίπρας και μιλάει για κατάργηση των αντιλαικών ρυθμίσεων σε ένα άρθρο και την επομένη ο Σκουρλέτης διευκρινίζει ότι εννοεί "αποκατάσταση αδικιών σε βάθος χρόνου" και μυριάδες άλλα. Απλά βασίζονται στο ότι ο απλός λαός δεν τα ψάχνει.
    Όπως είπε και ο Μήτσος Κωστόπουλος: Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα ή πολλούς για σύντομο. Όχι όμως πολλούς για πολύ καιρό. Αυτό το γνωμικό πάει γάντι στην ηγεσία του Συνασπισμού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το είπε ο Μήτσος Κωστόπουλος. Το είπε ο Αβραάμ Λίνκολν.

      Διαγραφή
  3. μας τα έχει ζαλίσει ο σύριζα και ο αργυριάδης. πήραν 5000 ψήφους και καβάλησαν καλάμι με πασαρέλες δούρου μπαξεβάνη κ.α. αστεράκια που έρχοντε για χόλιντειζ στην Φλώρινα. Τόσα χρόνια ούτε ξέραν που έπεφτε η Φλώρινα μας στον χάρτη .Έφυγε ο Λιάνης και ήρθαν τα κακέκτυπα αριστερών της σφαλιάρας. ... έρε χρυσή αυγή που τους χρέιάζεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να μου το θυμηθείς!!!
    Στις επόμενες εκλογές να ζητήσει να μπεί στο ψηφοδέλτιο!!!
    Αν δεν θα τον βάλουν θα του φταίνε άλλοι...
    Παντέλο πιο χαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.