Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του Φιλώτα

Πρεμιέρα με νίκη για τον Φιλώτα Μ.Π.Σ επί του Εθνικού Κοζάνης στην 1η αγωνιστική της Α2 γυναικών με τελικά σκορ 26-23. Ο αγώνας που διεξήχθη σήμερα στο ΔΑΚ Αμυνταίου ήταν για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν συνεχώς το πολυπόθητο ροζ φύλλο.
Από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν ένας αγώνας για υπομονετικούς. Η ομάδα του Φιλώτα μπήκε «μουδιασμένα» στο παιχνίδι και με αρκετά λάθη στην άμυνα της και με τον Εθνικό να προηγείται στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο, εκμεταλλευόμενος πλήρως τα λάθη αυτά. Στην συνέχεια όμως η σωστή συνεργασία αμυντικών και τερματοφύλακα έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για την γηπεδούχο. Έτσι το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ διαμορφωμένο στο 17-13 υπέρ του Φιλώτα.
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες ανεβάσανε ρυθμό με τον Εθνικό να ρίχνει το βάρος στην επίθεση και να διεκδικεί συνεχώς την ανατροπή του σκορ με κύριο εκφραστή των επιθέσεων την Καραγιαννίδου η οποία πέτυχε 9 γκολ. Αντίθετα ο Φιλώτας έκλεισε τα κενά στην άμυνα του και με καλά στοχευόμενες ενέργειες στην επίθεση, με αιχμή του δόρατος την Τσουτσουλάκη η οποία πέτυχε 14 γκολ, κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και τελικά να πάρει το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 26-23.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και εύχεται να ακολουθήσουν και άλλες. Τέλος ευχαριστεί τους διαιτητές του αγώνα Μπουγιάκα Γ. και Ευθυμιάδου Δ. από την Βέροια για την πολύ καλή και ισορροπημένη διαιτησία.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ.: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Α. (2), Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Φυλάκη Φ. (1), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α. (5), Τσουτσουλάκη Σ. (14), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (1), Χαριτοπούλου Ο. (3), Κούπα Ι., Τολούδη Ε., Παπαδοπούλου Α.
Πέναλτι: 5/6 Δίλεπτες: 6
Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης: (Παπαδόπουλος Γ. – Βλάχος Ν.) Μπαλασούδη Β., Παπαδοπούλου Α., Ράπτη Αικ., Τσανακτσίδου Π., Καραγιαννίδου Α. (9), Χαζ Χαμούντ Β., Ιωαννίδου Γ. (1), Γεροκώστα Α. (6), Durmishi G. (4), Παπαργύρη Ε., Σούλιου Ζ. (3), Μητζιλίδου Ε.
Πέναλτι: 0/1 Δίλεπτες: 5
Δεκάλεπτα: 4-5, 11-10, 17-13, 19-17, 24-21, 26-23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.