Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Νέα σεισμική δόνηση στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 6.17’ το απόγευμα.
Το επίκεντρο του σεισμού καταγράφηκε 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλώρινας και το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.

5 σχόλια:

  1. ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο και για τις τρεις... μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάποια καταγραφή τους... μόλις υπάρξουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

      Διαγραφή
  2. Τι γίνεται ρε παιδιά με τους συνεχείς σεισμούς τον τελευταίο μήνα; Μικροί σε μέγεθος (οι περισσότεροι δεν καταγράφονται καν) αλλά μεγάλοι σε αριθμό. Κάθε μέρα, ανά κάποιες ώρες ακούγονται περίεργοι «θόρυβοι» κάτω από τη γη και ας δεν «κουνάει»… Πολύ παράξενη δραστηριότητα… Άραγε που θα μπορούσαμε να το αναφέρουμε αυτό (σε ειδικούς σεισμολόγους εννοώ) για να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν χρήζει ανησυχίας… Μήπως επίκειται κάποιος μεγαλύτερος σεισμός, όλων αυτών των θορύβων και «βουητών» κάτω από τη γη; Πάει σχεδόν 1 με 1,5 μήνα τώρα συνεχής δραστηριότητας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.eleftheriaonline.gr/seismiki-drastiriotita
    Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρεται σε σεισμικές δραστηριότητες ,όπως λέει και ο τίτλος ..!μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως στη Φλώρινα γίνονται αρκετοί σεισμοί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.