Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Παραμένει πρώτος ο Αμύντας

Σε μια αναμέτρηση που ο Αμύντας είχε την ατυχία να χάσει (με βαρύ διάστρεμμα) την Ηλιάνα Ρακοπούλου κατά την διάρκεια του Α' ημιχρόνου και την Τζούλια Σκόδρα στην προπόνηση Παρασκευής, κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατός, επικρατώντας εύκολα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας 27-15.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό ποιοτικά, οι παίκτριες των δυο ομάδων υπέπεσαν σε διαδοχικά λάθη και οι τελικές τους προσπάθειες σε πολλές περιπτώσεις ήταν ανορθόδοξες. Αυτό είχε σαν συνέπεια, Αμύντας και Αριών να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι και το 16 λεπτό του αγώνα (7-7).
Στη συνέχεια οι γηπεδούχες χαλύβδωσαν την άμυνα τους και με την Τσιομπανου (12γκ) να βγαίνει στην κόντρα επίθεση, πήραν προβάδισμα 5 τερμάτων 14-9 με το τέλος του Α' ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, εγκλώβισαν επιθετικά την ομάδα του Αρίωνα που είχε αναταράξει την ομοιογένεια της, μετά από μια σειρά αλλαγών.
Με τις βοήθειες που πήρε επιθετικά από τις Μπάντη (6γκ) και Παπαβασιλείου (5γκ) και επί μέρους σκορ 8-2, ο Αμύντας δημιούργησε νταμπλ σκορ (22-11 στο 48λεπτό), εκτοξεύοντας την διαφορά σε διψήφιο νούμερο.
Το συγκρότημα του τεχνικού διδύμου του Αρίωνα Παπουλίδη-Φυραρίδη, επεδίωξε να ρίξει την διαφορά, αλλά όλες οι προσπάθειες τους, εξουδετερώνονταν από την Κόρρα, πούμε την σειρά της βοήθησε στην διεύρυνση της διαφοράς.
Η παίκτρια του Αμύντα Βάσω Μπάντη σχολίασε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: «Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας, με συνέπεια να δώσουμε την δυνατότητα στον Αρίωνα να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Προς το τέλος του Α ημιχρόνου και κυρίως στο Β ημίχρονο, η εικόνα μας ήταν τελείως διαφορετική, ήμασταν αποτελεσματικές στην επίθεση και συνεκτικές στην άμυνα, αποκτώντας διαφορά ασφαλείας, την οποία διευρύναμε σταδιακά. Το δυσάρεστο για μας ήταν η απώλεια της Ηλιάνας, η οποία φάνηκε να έχει έναν άσχημο τραυματισμό, ωστόσο ευελπιστούμε να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να την έχουμε ξανά κοντά μας».

Δεκάλεπτα: 4-5, 9-7, 14-9 (ημχ), 17-11, 22-12, 27-15


Διαιτητές: Χουηλίδης Π. – Πήτας Δ.


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εθνκός Κοζανης 24-24 ΑΟΑ Καστοριάς
Φαίακας Κερκυρας 25-13 ΑΟ Κοζάνης
Φιλώτας Φλώρινας - ΑΟ Ιωαννίνων (αλλαγή ημερ. διεξαγωγής)
Ρεπό: Ακαδημία Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.