Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΚΚΕ Φλώρινας: «Πανεργατικός - παλλαϊκός ξεσηκωμός για την καταψήφιση των μέτρων»

Η συγκυβέρνηση κλιμακώνει τις απειλές και τα εκβιαστικά διλήμματα για να περάσει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Ήδη, στο νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις, που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, περνά μια σειρά τέτοια μέτρα. Ταυτόχρονα, σήμερα κατατίθεται στη Βουλή ο προϋπολογισμός, με τον οποίο θα περάσει η συντριπτική πλειοψηφία των μέτρων των 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα εργασιακά, , που θα κατατεθούν στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, βυθίζουν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους.
Να σημάνει συναγερμός. Το ΚΚΕ καλεί το λαό να απαντήσει περήφανα, μαζικά, αγωνιστικά και άμεσα, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Όλοι στο πόδι για να οργανωθεί η απεργία κατά την κατάθεση και συζήτηση των νέων μέτρων στη Βουλή. Δράση παντού, στους τόπους δουλειάς, στα γραφεία, στις γειτονιές. Να μπουν μπροστά τα Σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές για να «νεκρώσουν» οι τόποι δουλειάς, να «βουλιάξουν» οι δρόμοι και οι πλατείες. Η απεργία και οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ να γίνουν η αφετηρία της λαϊκής αντεπίθεσης για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, για οργάνωση της οικονομίας σε όφελος των λαϊκών αναγκών και όχι του κέρδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.