Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σάρισες: νέα νίκη για τους άντρες

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η αντρική ομάδα επί της ομάδας της Καστοριάς «Κένταυρος» Μανιακίων με σκορ 4-1. Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 24/11/12 στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας και ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για τις ΣΑΡΙΣΕΣ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Πρωταγωνιστής στον αγώνα ήταν για μία ακόμα φορά ο Σουμπάσης Γιάννης, ο οποίος σημείωσε 2 νίκες στο απλό και μία νίκη στο διπλό με παρτενέρ τον Λυγούρα Ανδρέα. Ο τελευταίος σημείωσε την τέταρτη νίκη της ομάδας αγωνιζόμενος στο απλό. Ακόμα συμμετείχε και ο Ιωαννίδης Κωνστάντιος, ο οποίος στο μονό παρόλο που έπαιξε πολύ δυνατά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του.
Έτσι με τελικό σκορ 4-1 η ομάδα μας πήρε τον αγώνα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρα ομάδα των Ιωαννίνων. Στη δεύτερη θέση συγκατοικεί με τη Βέροια, την οποία υποδέχεται στη Φλώρινα την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει το νέο έτος (13/1/13).

Αποτελέσματα

Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ 4-1
Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ 4-3
Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΙΑΚΙΩΝ Κ. 4-1
Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ - Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ 4-2
Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ - Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ 4-1
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΙΑΚΙΩΝ Κ. 4-1

Βαθμολογία

1. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8
2. Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ 7
3. ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 7
4. Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ 5
5. Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ 5
6. ΜΑΝΙΑΚΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.