Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια της Δυτικής Μακεδονίας

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, στην έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα χρηματοδότησης αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας, του εθνικού δικτύου.
Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ένα τέτοιο έργο, να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης. Οι επιλέξιμες δράσεις αφορούν κατασκευή ισόπεδων κόμβων, διαγραμμίσεις, αποκαταστάσεις οδοστρώματος, αντιολισθητικούς τάπητες, σημάνσεις οριζόντιες και κάθετες καθώς και τοπικές βελτιώσεις χάραξης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Μπάμπης Κιουρτσίδης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Απόστολος Κουτσούλας, ο υπεύθυνος του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας Νίκος Κοιμτσίδης, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, καθώς και οι Διοικητές των κατά τόπους τμημάτων της Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.