Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κανένας εφησυχασμός στον Αμύντα εν όψει Αρίωνα

Tον Αρίωνα Πτολεμαΐδας φιλοξενεί το Σάββατο (στις 18:00) η γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Οι παίκτριες του Αμύντα, θέλουν να εκμεταλλευτούν για μια ακόμα φορά την έδρα τους, προκειμένου να φτάσουν στην 4η διαδοχική νίκη, που θα τις διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το συγκρότημα του Ιωάννη Παπουλή, δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, καθώς οι καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει σε κύπελλο και πρωτάθλημα, φανερώνουν ότι η αναμέτρηση κρύβει κινδύνους για την γηπεδούχο ομάδα.
Εκτός από την Λία Στεφανίδου, ο τεχνικός του Αμύντα Νίκος Γιώσκος θα έχει στην διάθεση του όλες τις παίκτριες, στις οποίες θα στηρίξει τα πλάνα του, ώστε να κερδίσει το επικείμενο παιχνίδι.
Η αθλήτρια και προπονήτρια του Αμύντα , Αναστασία Παπαβασιλείου σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με την Πτολεμαΐδα θα είναι πολύ δύσκολο σε περίπτωση που υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ή δεν δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα.
Έχουμε παρουσιάσει αισθητή βελτίωση στο αγωνιστικό μας προφίλ και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.