Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κέρδισε και συνεχίζει ο Αμύντας

Η ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου κέρδισε ακόμα ένα στοίχημα (2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις), μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα Γιάννενα, επιβλήθηκε εντός έδρας του Α.Ο.Κοζάνης 25-17, και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την αρχή η γηπεδούχος ομάδα ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η καλή αμυντική συνεργασία της τερματοφύλακα Κόρρα με τις συμπαίκτριες της, ήταν καταλυτική στο να χτίσει ο Αμύντας μια διαφορά 5 τερμάτων με την ολοκλήρωση του Α ημιχρόνου (12-7).
Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου ανέβασαν στροφές και στην επίθεση, εκμεταλλευόμενες τα λάθη του ΑΟΚ κατάφεραν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, με τις Τσιομπάνου (7γκ) Σκόδρα Τ. (5γκ) και Σκόδρα Τζ. (4γκ) να έχουν τον πρώτο λόγο στο σκοράρισμα, ανεβάζοντας τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο 19-9, με την συμπλήρωση 45λεπτών παιχνιδιού.
Η διαφορά ασφαλείας επέτρεψε στον τεχνικό του Αμύντα να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλες παίκτριες, κίνηση που ευνόησε τις Κοζανίτισσες να μαζέψουν τη διαφορά, για τις οποίες Τσαμπερδώνη (5γκ), Γκούντιου (5γκ) και Γάτα (4γκ) πάλεψαν επιθετικά.
Τη νίκη του Αμύντα, επισκίασε ο τραυματισμός της Ρουμάνας περιφερειακής Κριστίνας Τσιομπάνου, που αποχώρησε υποβασταζόμενη από τον αγωνιστικό χώρο, στο 51λεπτό και το μέγεθος του προβλήματος αναμένεται να διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες.
Η αθλήτρια του Αμύντα Ηλιάνα Ρακοπούλου, τόνισε τα εξής: Το σημερινό θετικό αποτέλεσμα, συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Σκοπός μας είναι η σταθερή αγωνιστική απόδοση, καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα μας επιτρέψει να υπερισχύσουμε έναντι των αντιπάλων μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΚ για την προσπάθεια που κατέβαλλε στον αγώνα και ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Δεκάλεπτα: 6-2,8-4,12-7 (ημχ), 17-9,22-10,25-17.

Διαιτητές: Αγγελίδης-Κατσάνος

Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 3, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου 1, Σκόδρα Τζ 4, Ρακοπούλου2, Γαλμπάδη, Δημητριάδου, Ηλιάδου, Χριστογούλα, Τσένκο 3, Τσιμπάνου 7, Σκόδρα Τ. 5.

Α.Ο.Κοζάνης (Α. Μιχαηλίδης): Τσαμπούρη, Τσιμπερδώνη 5, Σαββούδη, Γκούντιου Ολ., Ταρνανίδου 2, Κούρα, Βαχτσεβάνου, Γάτα 4, Μανηκίτσα 1, Γκούντιου Ε. 5.
Πέναλτι: 3/2 – 4/6, Δίλεπτες: 1 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.