Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δοκιμασίες σε Άρτα και Καστοριά για τον Αμύντα

Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, για το Ανδρικό τμήμα του Αμύντα, που την Κυριακή (18/11) φιλοξενείται στην Άρτα από τον Άραχθο Κωστακίων, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Δυτικής Μακεδονίας, κατεβαίνουν με ανεβασμένοι ψυχολογία στην Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να λείπουν για μια ακόμα φορά τα αγωνιστικά προβλήματα.
Έτσι μετά την οριστική αποχώρηση του Στέφανου Χατζημηνά (για προσωπικούς λόγους), τη δεδομένη απουσία του Χρήστου Θωμαΐδη λόγω τραυματισμού που υπέστη στην μέση κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, και με το πρόβλημα της τενοντίτιδας να ταλαιπωρεί τον Βαγγέλη Ζαφειρίδη, η ομάδα είναι αναγκασμένη να παραταχθεί χωρίς καθαρό πιβοτ.
Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Μιχάλης Ιωαννίδης, που εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει την χαρά της πατρότητας, καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το πρώτο το τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεγονός που χαροποιείσαι ιδιαίτερα την οικογένεια του Αμύντα.
Εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης Δημητρίου σχολίασε: Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, ο Άραχθος Κωστακίων είναι μια ομάδα όχι και τόσο έμπειρη στην κατηγορία, απαιτεί όμως σεβασμό και προσοχή.
Ο Αμύντας αντιμετωπίζει με την σειρά του τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα, δεν κατεβαίνουμε με την πληρότητα που θα επιθυμούσαμε για αγώνα πρεμιέρας, ωστόσο αισιοδοξούμε για το θετικό αποτέλεσμα.
Στην Καστοριά δοκιμάζεται την Κυριακή (18/11) η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Η Ομάδα του Νίκου Γιώσκου, περνώντας με απόλυτη επιτυχία τα τεστ με Γιάννενα και ΑΟ Κοζάνης, θέλει τη νίκη και στην Καστοριά, για να διευρύνει το επιτυχημένο σερί και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή του Αμύντα απέναντι στον ΑΟΑ Καστοριάς, καθώς οι Καστοριανές είχαν αποκλείσει τον Αμύντα από την συνέχεια του κυπέλλου (34-28) Δυτικής Μακεδονίας, γεγονός που φανερώνει τη δυναμική του συλλόγου, ιδίως όταν αγωνίζεται στο γήπεδο του.
50/50 η συμμετοχή της Κριστίνας Τσιομπάνου, καθώς δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί στον αστράγαλο (από το παιχνίδι με τον ΑΟΚ), ωστόσο ο Νίκος Γιώσκος, την συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή της Κυριακής.
Η διεθνής τερματοφύλακας του Αμύντα, Πανδώρα Κόρρα δήλωσε: Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό και σταθερή απόδοση, κατά συνέπεια οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα δεν συνιστά έκπληξη.
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Καστοριάς μας είχε αιφνιδίασε στον αγώνα κυπέλλου, όμως τούτη τη φορά θα είμαστε πιο προσεκτικές και πιο αποφασιστικές στο παιχνίδι μας.
Είμαι αισιόδοξη, ότι θα κάμψουμε την όποια αντίσταση προβάλλουν οι γηπεδούχες καθ θα επιστρέψουμε με το ρόζ φύλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.