Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το Δεκέμβριο οι προσφορές για τη διαχείριση απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία

Το Δεκέμβριο θα υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το πρώτο έργο διαχείρισης απορριμμάτων που κατασκευάζεται με τη μέθοδο των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στη Δυτική Μακεδονία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Η Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας και η Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ ενέκριναν τα τελικά τεύχη δημοπράτησης του έργου, που αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των υποδομών του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δυναμικότητας 120.000 τόνων, για χρονικό διάστημα 27 ετών.
Οι υποψήφιοι που προεπιλέγησαν κατά την Α' Φάση του διαγωνισμού και προσκλήθηκαν να παραλάβουν τα τεύχη της Β' Φάσης είναι οι: WASTE SYCLO, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ- J&P ΑΒΑΞ- POLYECO, NOVAERA HELLAS, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΑΘΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ- ΑΔΑΜΙΔΗΣ και ΗΛΕΚΤΩΡ- HELESI.

Πηγή: newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.