Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Από Πέμπτη (8/11) έως και Σάββατο (10/11) η διάθεση ελαιολάδου από παραγωγό της Χαλκιδικής

Την Πέμπτη (8/11), έως και το Σάββατο (10/11) θα βρίσκεται στην Φλώρινα ο παραγωγός από τον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, για να διαθέσει το ήδη παραγγελμένο αγουρέλαιο σε όσους ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν την τελευταία ημέρα.
Η παράδοση θα γίνεται κατ’ οίκον, ή σε οποιοδήποτε σημείο επιδείξει ο αγοραστής, έπειτα από τη τηλεφωνική επικοινωνία.
Πρόκειται για αγουρέλαιο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με οξύτητα 0,5-0,6%!!!, από δύο παραγωγούς από τον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής.
Θα διατίθενται σε συσκευασίες του ενός(1) και των πέντε(5) λίτρων με τιμή στα 4€ ανά λίτρο(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), την στιγμή που το ίδιο ελαιόλαδο (ίσως και χαμηλότερης ποιότητας) πωλείται στα ράφια των super markets σε τιμές από 5,20 έως και 6€ ανά λίτρο!
Να σημειωθεί πως η διάθεση του προϊόντος δεν γίνεται από κάποιο συνεταιρισμό ή κάποια ένωση, παρά μόνο από δύο νεαρούς αγρότες της Χαλκιδικής. Τονίζεται ιδιαίτερα αυτό καθώς δεν είναι επιθυμητός κανενός είδους λογισμός περί εξαπάτησης του καταναλωτικού κοινού. Η οξύτητα που προαναφέρεται στο 0,5% δεν προκύπτει τυχαία, αλλά μετά από χημική ανάλυση. Βέβαια δυστυχώς, δεν υπάρχει προς το παρόν η δυνατότητα από μέρους μας για τυποποίηση με ετικέτα του προϊόντος, ώστε να μπορούμε να αποδείξουμε στον αγοραστή το εξαιρετικό ποσοστό της οξύτητας.
Η πώληση χωρίς παραγγελία θα γίνεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα επί τόπου. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για επαγγελματίες.
Για παραγγελίες στο τηλέφωνο 6972323736.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.