Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ε.Κ.Φ.: «Όλοι στη 48ωρη γενική απεργία»

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τους νέους να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 καθώς επίσης και στη συγκέντρωση την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00πμ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, με κεντρικό αίτημα και απαίτηση την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση.
Όλοι μαζί, με μία φωνή και καθολική απαίτηση να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή.
Να διεκδικήσουμε από την Κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους ηγέτες να αφουγκραστούν τη φωνή και την οργή της Κοινωνίας.
Να αντισταθούμε σε όλους εκείνους που με τις χρεοκοπημένες ιδεοληψίες τους, επιμένουν σε μια λανθασμένη, αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, που διαλύει τα πάντα, διασπά την κοινωνική συνοχή, εξαθλιώνει τους ανθρώπους και δημιουργεί:
Λιτότητα - Ακρίβεια - Φορολεηλασία
Συντάξεις ελεημοσύνης
Απολύσεις - Ανεργία - Κοινωνικό αποκλεισμό
Ιδιωτικοποιήσεις - Εκποιήσεις του Δημοσίου και συρρίκνωση των κοινωνικών αγαθών
Κοινωνικές ανισότητες - Φτώχεια - Ρατσισμό - Ξενοφοβία
Ύφεση - Χρέη - Διεύρυνση της κρίσης.

ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ

1 σχόλιο:

  1. Κατα τα αντιμνημονιακά κομματα αυτο που συμβαίνει έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός εγκλήματος κατά της Ελλαδας και του Ελληνισμού. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ Χ.Α. δεν πρέπει να πλησιασουν το κτήριο της βουλής ουτε στα 200 μέτρα, ετσι ώστε να τεθεί θέμα ως προς την λειτουργία του θεσμού. Η αποχώρηση κατά την ψηφοφορία εμένα δεν μου λεει τίποτα. Αν παραμείνουν στη συζήτηση και μπΟυν στη διαδικασία του διαλόγου (και μετρήσουν ποιος την εχει μεγαλύτερη), σημαινει οτι είναι μερος του παιχνιδιού και αυτοί. Αρα βγάζουν το σκασμό και πανε ολοι μαζί να γιορτάσουν τη νίκη τους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα οτι μέχρι τώρα κρατούσαν μέρος του λαού στην αδράνεια.
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.