Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας στην 48ωρη γενική απεργία

Η αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του, συνεχίζεται από το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, ακολουθώντας την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής και Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που λήφθηκε σε συνεδρίαση των παραπάνω σωμάτων στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2012. Η απόφαση αφορά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του ΤΕΕ και των διπλωματούχων Μηχανικών έως την ψήφιση στη Βουλή του κρατικού προϋπολογισμού 2013, (πιθανή η Κυριακή 11/11/2012), τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι η συνεχιζόμενη ύφεση και η επιδείνωση των δεικτών της οικονομίας, για έκτη συνεχή χρονιά. Για το ίδιο διάστημα συνεχίζεται η αποχή όλων των εκπροσώπων και μελών του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, από όλες τις επιτροπές, τα συμβούλια και τις τεχνικές εκπροσωπήσεις.
Απέναντι στα νέα εξοντωτικά και ισοπεδωτικά φορολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά μέτρα του τρίτου μνημονίου, απέναντι στο νέο αντιαναπτυξιακό προϋπολογισμό φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, απέναντι στην πλήρη αποσάθρωση της παραγωγικής δομής, δε μένει παρά να αντισταθούμε. Έχουμε υποχρέωση από το θεσμικό μας ρόλο να σώσουμε την αξιοπρέπεια του φορέα μας, αλλά και των συναδέλφων μηχανικών.
Το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους κλαδικούς και επαγγελματικούς Συλλόγους, καλεί το σύνολο των Διπλωματούχων Μηχανικών να συμμετάσχει μαζικά, ενεργά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις της Τρίτης και Τετάρτης 6 και 7 Νοεμβρίου 2012 και να βρεθεί - ο κάθε συνάδελφος - μαζί μας στην απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, την ΤΡΙΤΗ 6/11/2012 ώρα 11:00 π.μ.

Όχι στην πολιτική της εξαθλίωσης.

Όχι στον αφανισμό των Διπλωματούχων Μηχανικών.
Όχι στη διάλυση του ΕΤΑΑ / ΤΣΜΕΔΕ.
Αγώνας αξιοπρέπειας, αγώνας για τη ζωή μας


Για τη Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Κακάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.