Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η Μικτή Χορωδία του «Αριστοτέλη» στο 17ο Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ του Άργους Ορεστικού

Η μικτή χορωδία του Φ.Σ.Φ «Ο Αριστοτέλης», το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 7,00 το βράδυ, ύστερα από πρόσκληση του Μορφωτικού Συλλόγου «Ορεστίς» του Αργούς Ορεστικού, έλαβε μέρος στο 17ο Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ του Άργους Ορεστικού.
Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με την χορωδία Τρίπολης.
Ο μαέστρος της, Μιχάλης Γαργαλιώνης, διηύθυνε το πρώτο τραγούδι της βραδιάς «Χαμένες Πατρίδες» του οποίου τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο μαέστρος της Μικτής Χορωδίας του ΦΣΦΑ Δημοσθένης Μούσιος. Ο κ. Μούσιος ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του τον μαέστρο της Τρίπολης, για την τιμή που του έκανε να επιλέξει για την έναρξη της εκδήλωσης μία δική του σύνθεση.
Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η χορωδία του ΦΣΦΑ υπό την καθοδήγηση του ακούραστου μαέστρου Δ. Μούσιου με την συνοδεία στο πιάνο από την Χριστίνα Βακάλη - Παρίση απέδωσε τα μέγιστα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί και συγχαίρει τον μαέστρο κ. Δ. Μούσιο, την κ. Χρ. Βακάλη - Παρίση και τους χορωδούς για την επιτυχημένη παρουσία τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και για την συνολική τους χορωδιακή διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.