Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Φλώρινα γιόρτασε τα 100χρονα από την απελευθέρωση

Με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκαν το μεσημέρι οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας. Νωρίτερα, στην κεντρική πλατεία, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Ελευθερίας που φιλοτέχνησε ο Νικόλαος Δογούλης, ενώ μετά την παρέλαση έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ψηφιδωτής εικόνας που εικονίζει την απελευθέρωση της Φλώρινας και βρίσκεται μπροστά από το Μητροπολιτικό Μέγαρο.

8 σχόλια:

  1. Συχαριτήρια στο παιδί με ειδικές ανάγκες εντυπωσιάστηκα ειλικρινά στην φωτογραφία 29 χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!

      Διαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα συγκινητικές οι παρελάσεις! Πολλές όμορφες στιγμές! Τα παιδάκια από τα χωριά του δήμου, η μεγάλη σημαία, οι παραδοσιακές στολές, οι στολές του 1912-1913 που φόρεσε ο στρατός, το παιδάκι με ειδικές ικανότητες και τόσα άλλα! Χρόνια πολλά σε όλους τους Φλωρινιώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.......ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ..........ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε σχέση με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η παρέλαση αυτή ήταν πιο ζωντανή, πιο αληθινή και όπως βλέπουμε πιο ηλιόλουστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μόνη αλλα μόνιμη παραφωνία σε όλες τις παρελασεις...ειναι δυνατον οι αναπηροι πολέμου, αυτοί που πολεμησαν για την ελευθερία μας, ειναι δυνατον να καθονται απέναντι απο τους επισήμους????? Ετσι αυτοί που παρελαυνουν στην ουσια τους εχουν γυρισμένο το κεφαλι καθως κοιτανε προς τους "επισήμους"(προσπαθώ να εκφραστώ κόσμια αλλιως θα λογοκριθώ....)
    Κατ τ αλλα η χθεσινή παρελαση ηταν ακρως συγκινιτικη!!!! Συγχαρητηρια σε ολους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για μια στιγμη... ;!! αρωμα μεσαιωνα ισως κ σκοταδισμου.... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.