Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο για τη Ζωγράφου, αργυρό για τη Χαλβατζή στον πανελλήνιο πρωτάθλημα Roller Ski

Στον Ροδολίβο Σερρών πραγματοποιήθηκε στις 30-9-12 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π-Κ , καθώς και το Κύπελλο ΑΓΕΝ - ROLLER SKI με διοργανωτές τον ΕΟΣ Ροδολιβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Παρών ήταν και ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας με 10 αθλητές του στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων ,καθώς και Πρωαγωνιστικής ΠΡΟ 1 (γενν 2001) και ΠΡΟ 3 (γενν 2003).
Στην κατηγορία των Κορασίδων 1 την πρώτη θέση κατέλαβε σχετικά εύκολα η Ζωγράφου Μιχαέλα -που βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση- και την δεύτερη θέση η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Χαλβατζή Μαγδαλινή.
Στην κατηγορία των Παίδων 1 , δεν υπήρχε κάποια θέση στα μετάλλια, αφού ατυχείς πτώσεις κατά την διάρκεια του αγώνα στέρησαν την διάκριση σε Τίτα και Μπόικο. Απογοήτευση αποτελεί το γεγονός ότι στην κατηγορία Πρωαγωνιστικής ΠΡΟ 1 αγωνίστηκαν μονό 2 αθλήτριες (Στανίδου ΣΟΧ-Βέλλιου ΑΟΦ) και στην ΠΡΟ 3 πάλι 2 (Τίτα ΑΟΦ-Φιλιππίδου ΑΟΦ),αφού οι υπόλοιποι σύλλογοι δεν κατέβασαν ομάδες Πρωαγωνιστικής ηλικίας .
Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ήταν τα εξής:
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ, 1η θέση, Κορασίδα 1
ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ, 2η θέση, Κορασίδα 1
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, 5η θέση, Κορασίδα 1
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ, 6η θέση, Κορασίδα 1
ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΑ, 7η θέση, Κορασίδα 1
ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, 8η θέση, Παίδας 1
ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 9η θέση, Παίδας 1
ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ, 2η θέση, Προ 1
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ, 3η θέση Προ-1η θέση Προ 3, Προ 3
ΦΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΓΝΗ, 4η θέση Προ-2η θέση Προ 3, Προ 3


Το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.