Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Βαφές και συντηρήσεις σε σχολικές μονάδες του Αμυνταίου

Βάψιμο των εξωτερικών χώρων και συντηρήσεις σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου στα σχολεία της πόλης του Αμυνταίου.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Τρύφωνα Γεώργου αυτή τη στιγμή οι παρεμβάσεις γίνονται στο Ενιαίο Λύκειο Αμυνταίου, ενώ θα ακολουθήσουν βαφές και συντηρήσεις στο ΕΠΑΛ και το Γυμνάσιο. Επισημαίνεται ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται συντηρήσεις μόνο σε εξωτερικούς χώρους, διότι οι παρεμβάσεις που απαιτούνται στους εσωτερικούς χώρους των κτηρίων θα πραγματοποιηθούν όταν ο καιρός είναι απαγορευτικός για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους.
«Οι παρεμβάσεις που κάνει ο Δήμος Αμυνταίου είναι πολύ σημαντικές, αλλά οφείλουμε όλοι μας να περιφρουρήσουμε την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων. Η ζημιά που μπορεί να κάνει κάποιος με ένα σπρέϊ σε λίγα λεπτά, απαιτεί πολλαπλάσιο χρόνο, κόπο και χρήματα για να αποκατασταθεί. Για το λόγο αυτό απευθύνω έκκληση να μην γράφονται συνθήματα και χυδαιότητες στους τοίχους των σχολείων, διότι οι σχολικές μονάδες αποτελούν κοινή μας περιουσία» δήλωσε ο αντιδήμαρχος για θέματα παιδείας, κ. Ιορδάνης Μπάντης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει αναλυτική καταγραφή των αναγκών για συντηρήσεις και επιδιορθώσεις όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Αμυνταίου, σε συνεργασία με τους προέδρους των επιτροπών εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.