Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ωράριο λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων για τη χειμερινή περίοδο

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, καθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διανομής πετρελαιοειδών (πρατηρίων υγρών καυσίμων) Ν. Φλώρινας για το χρονικό διάστημα από 01-10-12 έως 30-04-13, ως κατωτέρω:

1. Ημερήσια λειτουργία: από 06.00 έως 21.00
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κατά τις εργάσιμες ημέρες λειτουργούν όσα πρατήρια επιθυμούν και για όσες ώρες, από 06.00 έως 21.00.

2. Υποχρεωτική, εκ περιτροπής, διανυκτέρευση: από 21.00 έως 24.00
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και για όλες τις εργάσιμες ημέρες λειτουργούν όσα πρατήρια αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες.

3. Υποχρεωτική, εκ περιτροπής, ημερήσια λειτουργία κατά τις Κυριακές και αργίες (06.00 έως 21.00) – _Διανυκτέρευση από 21.00 έως 24.00
Κατά τις Κυριακές και αργίες και για τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα, λειτουργούν όσα πρατήρια αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες.

4. Προαιρετική λειτουργία για όλες τις ημέρες και ώρες
Όλες τις ημέρες μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά όσα πρατήρια επιθυμούν.

5. Καθημερινά θα λειτουργούν υποχρεωτικά οι αυτόματοι πωλητές καυσίμων στα παρακάτω πρατήρια
- Ουλιάρης Στέφανος & ΣΙΑ Ο.Ε.
-Ρασπόπτσης Π. Νικόλαος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ
-Αφοί Σαρακίνη
-Μάγγος Νικόλαος

- Όσα πρατήρια έχουν οριστεί να διανυκτερεύουν, εκ περιτροπής, κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες ή κατά το ωράριο της ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν. 3054/02, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 37 του Ν. 4062/12 και αναγράφονται στους συνημμένους πίνακες, λειτουργούν υποχρεωτικά, αλλιώς τιμωρούνται ως παραβάτες και υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται στη παρ. 4 του άρθρου 22 του Ν. 3054/02, όπως ισχύει.
- Για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και κωλυμάτων λειτουργίας κατά τους συνημμένους πίνακες, ο κωλυόμενος πρατηριούχος ενημερώνει τη Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Φλώρινας, η οποία τον αντικαθιστά.
- Οι πρατηριούχοι υποχρεούνται να τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο το πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες των υποχρεωτικών, εκ περιτροπής, διανυκτερεύσεων, εργάσιμων, Κυριακών και αργιών και της υποχρεωτικής, εκ περιτροπής, ημερήσιας λειτουργίας Κυριακών και αργιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.