Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Νέα συνάντηση του ΕΒΕ με σωματεία και συλλόγους

Σε πρόσφατη συνάντηση του ΕΒΕ με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων και Συλλόγων του νομού Φλώρινας τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία επιχείρηση της περιοχής. Κυρίαρχα ήταν τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, το πρόβλημα των συνόρων, του πετρελαίου κ.α.
Ομόφωνα συμφωνήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες φορείς η πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων. Για το λόγο αυτό ορίστηκε νέα συνάντηση για σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, ώστε να οριστεί ο τρόπος και η ημερομηνία των περαιτέρω ενεργειών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες φορείς ήταν: η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φλώρινας, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών ν. Φλώρινας, του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας & Αμυνταίου, των Σωματείων Ηλεκτρολόγων, των Υδραυλικών, των Κουρέων & Κομμωτών, του Συλλόγου Λογιστών, του Σωματείου των Ξενοδόχων, του Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, των Βενζινοπωλών καθώς και του Ομίλου Ενεργών Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.