Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Οι «Σάρισες» στα προκριματικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Το Σάββατο 20/10/12 οι Σάρισες αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη για τα προκριματικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αντρική ομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις ομάδες Ο.Ε.Α. Έδεσσας, «Απόλλων» Βόλου και «Ελλάνιος Ζευς» Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο παιχνίδι με την Έδεσσα οι αθλητές μας παίζοντας πολύ καλά προηγήθηκαν 2-1, ισοφαρίστηκαν όμως στη συνέχεια 2-2. Στο τελευταίο κρίσιμο διπλό παρόλο που κέρδισαν δύο σετ πολύ εύκολα (11-3, 11-4) έχασαν δύσκολα τα άλλα τρία (11-8, 11-9, 11-7) και έτσι η Έδεσσα αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 3-2 και τελικό σκορ επίσης 3-2.
Στα επόμενα δύο παιχνίδια πρώτα η ομάδα μας έχασε καθαρά από την ομάδα του Βόλου με σκορ 3-0, ενώ αντίθετα κέρδισε καθαρά την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 3-0. Με τελικό απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες οι ΣΑΡΙΣΕΣ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.
Η γυναικεία ομάδα αποκλείστηκε και αυτή σημειώνοντας δύο ήττες με το ίδιο σκορ 3-0 παίζοντας με τις ομάδες της Κοζάνης και των Ιωαννίνων.
Συνολικά η παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ στους αγώνες κρίνεται ως θετική. Η αντρική ομάδα στάθηκε καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος στα Γιάννενα και δείχνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η γυναικεία ομάδα ταλαιπωρείται από συνεχείς απουσίες βασικών αθλητριών και έτσι και μόνο η παρουσία στους αγώνες είναι θετικό. Επίσης, δόθηκε η αφορμή στα μικρά κορίτσια που τώρα ξεκινάνε το πινγκ πονγκ να παίξουν σε επίσημους αγώνες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ: 2-3

Παπαδόπουλος Μ., Σουμπάσης Ι. (1), Λυγούρας Α. (1), Σουμπάσης/Λυγούρας

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΛΟΥ: 0-3

Λυγούρας Α, Σουμπάσης Ι., Ιωαννίδης Κ.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΘΕΣ.: 3-0

Αραβιάδης Ο.(1), Παπαδόπουλος Μ.(1), Ιωαννίδης Κ.(1)

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 0-3

Νάνου Ει., Ευθυμίου Α., Μπεκιάρη Αν.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 0-3

Ευθυμίου Α., Ζωγράφου Μ., Νάνου Ει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.