Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινάει η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου

Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, ξεκινάει στις 4 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου.
Η φετινή χρονιά έχει αυξημένο ενδιαφέρον από εκθέτες, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Ψαλλίδα, ο οποίος τονίζει ότι «Ο Δήμος Αμυνταίου αντιλαμβανόμενος το πνεύμα των καιρών έκανε εκ νέου μείωση των τιμών για τους εκθέτες, με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων εκθετών, αλλά και διατήρησης των τιμών σε χαμηλότερα επίπεδα. Η φετινή μείωση της τάξης του 10%, ακολουθεί την αντίστοιχη περσυνή και αθροιστικά ο Δήμος Αμυνταίου έχει μειώσει τα δύο τελευταία χρόνια κατά 20% τις τιμές για τους εκθέτες, αναμένοντας οι μειώσεις αυτές να περάσουν και στους καταναλωτές».
Από την Πέμπτη 4 έως τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου η καρδιά του εμπορικού κόσμου και της διασκέδασης της Δυτικής Μακεδονίας χτυπάει στο Αμύνταιο. Σας περιμένουμε.

1 σχόλιο:

  1. Για τα πανηγύρια είμαστε γενικώς..λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για τα βασικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.