Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις Γερμανίδη για τη σημερινή διαμαρτυρία των Φλωρινιωτών στη Βουλή

Ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Θανάσης Γερμανίδης υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο προαύλιο της Βουλής διαμαρτυρόμενους πολίτες απ’ όλο το Νομό και συνόδευσε εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας στα γραφεία των κομμάτων στο Κοινοβούλιο, για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.
Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης η Επιτροπή Αγώνα εξέθεσε σε μέλη της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι του Νομού Φλώρινας μετά από τη σκληρή μνημονιακή πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει η κυβερνητική Τρόικα.
Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ Θανάσης Γερμανίδης δήλωσε πως θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα οξυμμένα προβλήματα των κατοίκων της ακριτικής Φλώρινας και θα εξακολουθήσει να παλεύει για τη λύση των τοπικών και κεντρικών προβλημάτων, με στόχο την ακύρωση των επιδιώξεων της τρικομματικής κυβέρνησης που οδηγούν στην εξόντωση του λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.