Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στον τελικό του κυπέλλου η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα

Ο Φιλώτας Μ.Π.Σ. αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στον ημιτελικό του Κυπέλλου Δυτ. Μακεδονίας, που έγινε την Κυριακή 21/10 στις 18:00 στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Αμυνταίου με τον Αρίων Πτολεμαΐδας κερδίζοντας έτσι τη πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό.
Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι θα ήταν ένας αγώνας που θα πρόσφερε αρκετό θέαμα και υψηλές εντάσεις. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, με υψηλές ταχύτητες και γρήγορο παιχνίδι με την ομάδα μας να βγάζει πολλούς αιφνιδιασμούς και αντεπιθέσεις, με πρωταγωνίστρια την Ταϊρίδου Θ. με τις εύστοχες πάσες αιφνιδιασμού και τις Γκάτσιου Α., Τσουτσουλάκη Σ. και Κατωτοικίδου Ν. να συνεργάζονται υποδειγματικά για το τελείωμα της κάθε φάσης. Δεν έλειψαν βέβαια και αστοχίες στην άμυνα οι οποίες έδωσαν το δικαίωμα στην νεανική ομάδα του Αρίωνα να πιέζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το σκορ του ημιχρόνου 16-10 υπέρ του Φιλώτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο εκνευρισμός που δημιούργησαν κάποια συνεχή λάθος σφυρίγματα των Λαζαρίδη και Τζιαναμπέτη, οδήγησαν στην απώλεια του ελέγχου της ροής του παιχνιδιού από τον Φιλώτα, δίνοντας την ευκαιρία στο Αρίων να μειώσει την διαφορά σε 20-17. Η πολύ καλή εμφάνιση όμως της Σουμτάκη Ι. στο τέρμα της ομάδας με τις συχνές διπλές αποκρούσεις αλλά η εμπειρία και ψυχραιμία των αθλητριών μας, επέτρεψαν να επιβάλουμε τελικά τον ρυθμό στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 31-20 και να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλου.
Τα βλέμματα όλων μας τώρα στρέφονται προς στον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στην Καστοριά, οπού είναι η έδρα του νικητή του άλλου ζευγαριού των ημιτελικών Α.Ο Καστοριάς.
Το Δ. Σ. του συλλόγου συγχαίρει της αθλήτριες του και εύχεται η σκληρή δουλειά τους να ευοδωθεί και με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τέλος επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τις κ. Κανάκη Β. και Παπαβασιλείου Α. για την εθελοντική τους προσφορά στην γραμματεία του αγώνα.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε. (1), Κατωτοικίδου Ν. (2), Παπαδοπούλου Α., Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Τολούδη Ε. (2), Φυλάκη Φ. (4), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α. (8), Κέρλοβα Α. (1), Τσουτσουλάκη Σ. (6), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (2), Χαριτοπούλου Ο. (4).
Πέναλτι: 2/6
Δίλεπτες: 3
Φ.Σ Αρίων Πτολεμαίδας: (Παπουλίδης Ι. – Φυραρίδης Χ.) Νίκου Α., Ιωαννίδου Π., Γκέκα Θ., Βλάχου Μ., Χατζηνικολάου Μ., Ξανθοπούλου Β., Τσακυρίδου Ε., Καραμπάση Ε., Παχτσαλίδου Δ., Δημητριάδου Ε., Παπαδοπούλου Μ., Καραστογιάννη, Τσεμπερλίδου, Βερικόκου Β.
Δίλεπτες: 5
Δεκάλεπτα: 6-4 ,11-9 , 16-10 & 20 -17 ,23-18 ,31-20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.