Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δηλώστε συμμετοχή στην κάθοδο φορέων και πολιτών στην Αθήνα

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι για τις κινητοποιήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στην Πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 31/10/2012 με αφορμή την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, διατίθενται λεωφορεία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6977977547 κ. Σ. Σαπαλίδης και 2385022334.

6 σχόλια:

  1. ANTE ELATE ATHINA NA DEITE TI OREA PERNAME EDO.
    KANENAS APO FLAMPOURO MERIA THA ERTHEI?
    MANOLIS APO ATHINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ?ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και γκαρίξαμε στην πλατεία 1 ώρα. Άντε και κλείσαμε το τελωνείο και την ΔΕΗ για 2!!! ώρες. Άντε και κλείσανε τα μαγαζιά (φυσικά στα μεγάλα σούπερ-μάρκετ δεν τολμάμε να το παίξουμε τσαμπουκάδες να τα κλείσουμε γιατί είμαστε ψευτο-κότες,ούτε καν κότες). Άντε στο τσακίρ κέφι το παίξαμε επαναστάτες στην Αθήνα λες και θα μας δώσουν σημασία-σαν ένας κόκκος στην άμμο θα είμαστε. Ξεχνάμε ένα πράγμα: Τί πολίτευμα έχουμε; Κοινοβουλευτική δημοκρατία. Τί σημαίνει αυτό; Ότι εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας στη βουλή για να κάνουν το καλύτερο για μας. Ποιο είναι το καλύτερο για μας; Οι βουλευτές μας να μην ψηφίσουν τα μέτρα γιατί θα είναι το τέλος μας. Τι θα κάνει ο κυβερνητικός βουλευτής μας; Θα πει ΝΑΙ σε όλα; Τι είπε στο προηγούμενο μνημόνιο; ΝΑΙ σε όλα. Τον ξαναψηφίσαμε; ΝΑΙ. Φταίει αυτός να κάνει ότι τον συμφέρει για να μην τα χαλάσει με το κόμμα και χαλάσει την καριέρα του και ας καταστραφούν οι υπόλοιποι; ΟΧΙ. Τότε γιατί επαναστατούμε 2 εβδομάδες ΜΕΤΑ την αρχή διανομής του "εξισσομένου" πετρελαίου ενώ το ξέραμε από πέρισυ και όλο αυτό το διάστημα μας ενδιέφεραν μόνο οι βόλτες; Γιατί τόσο μας κόβει και γιατί οι περισσότεροι είναι βολεμένοι. Γιατί οι τοπικοί άρχοντες και αυτοί κατόπιν εορτής ενδιαφέρονται για το θέμα του πετρελαίου; Γιατί έχουν βολευτεί στην καρέκλα τους και δεν τους νοιάζουν οι άλλοι και όσο οι υπόλοιποι είναι πιο "κάτω" αυτοί υπερέχουν και το παίζουν πιο εύκολα "κουμανταδόροι". Τι μπορούν να καταφέρουν οι «επιμελητηριακοί» Τσε γκεβάρα; Μια τρύπα στο νερό όπως και ο προκάτοχός τους αλλά σε πιο όμορφη συσκευασία. Γιατί οι συστημικοί οργανώνουν διαδηλώσεις; Για να ξεσκάει ο λαουτζίκος και να ελπίζει πως κάτι θα γίνει. Και τώρα τί κάνουμε; Κοιμόμαστε και τελικά δεν ξυπνάμε από την παγωνιά και αφήνουμε τους εκλεκτούς μας να ζήσουν αυτοί καλύτερα και όσοι καταφέρουν να τη βγάλουν καθαρή θα ξαναψηφίσουν τους ίδιους γιατί τελικά συνηθίσανε και τους αρέσει. Υπάρχει σωτηρία; Καμία, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε, αφού και σήμερα να ξαναγινόντουσαν εκλογές πάλι τους ίδιους θα ψηφίζαμε αφού μας υποσχεθούν έστω και μια μικρή θέση. Καληνύχτα; Ναι, ναι καληνύχτα και καλή ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ " ΓΑΓΡΑΙΜΕΝΟΣ" ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕ. Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.