Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Γιορτή του χάντμπολ στο Φιλώτα

Με μια γιορτή του χάντμπολ ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Φιλώτα Μ. Π. Σ. Πιο συγκεκριμένα στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Αμυνταίου όπου και έγινε ο πολυαναμενόμενος φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας, που παίζει από φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και του ΠΑΟΚ, ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας που πρόσφερε πλούσιο θέαμα και σε αρκετές φάσεις δημιουργούσε έντονο σασπένς και δράση προκαλώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών.
Αν και με απώλειες οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα κρατώντας χαμηλά την διαφορά στο σκορ σταθερά στα 2-3 γκολ σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Οι προσωπικές μονομαχίες καθ’ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου συγκέντρωσαν την προσοχή του κοινού αλλά και των προπονητών.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση της ομάδας του Φιλώτα ήταν εμφανής ενώ η ομάδα του ΠΑΟΚ διατηρούσε την φρεσκάδα της κάνοντας συνεχείς αλλαγές. Όπως ήταν αναμενόμενο οι πιο έμπειρες παίκτριες του ΠΑΟΚ, με αρκετές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, εκμεταλλεύτηκαν όλες τις ευκαιρίες για γκολ με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει 12-29 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Βακάλη Σωκράτη, η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων –γεγονός που δείχνει την δίψα του κόσμου της περιοχής μας για υψηλού επιπέδου χάντμπολ- αλλά και ο τραυματισμός της Παραστατίδου.
Το Δ.Σ του συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά την ομάδα του ΠΑΟΚ για τον φιλικό αγώνα, τους διαιτητές του αγώνα κο Αγγελίδη και κο Γιάννου που διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς καθώς και τις δύο εθελόντριες στην γραμματεία κ. Μπάντη και Παπαβασιλείου.
Το ματς αποτελεί μια χρήσιμη διδακτική εμπειρία και για τις δύο ομάδες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και είναι ένα αρχικό στάδιο της συνεργασίας των δυο ομάδων σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος καλή αγωνιστική χρονιά.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.