Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Απολογισμός περιόδου 2011-12 του Α.Ο.Φ.

Την χιονοδρομική Περίοδο που διανύθηκε 2011-2012, ο ΑΟΦ με σταθερά βήματα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία, εκπλήρωσε στο ακέραιο όλες τις εξαγγελίες και δεσμεύσεις απέναντι στους γονείς και τους μικρούς αθλητές του.
1.Απασχόλησε ασταμάτητα τους αθλητές του με 159 μέρες προπόνησης, ουσιαστικά για 10 μήνες:
α) Aπό 28-12-2011 μέχρι και 30-4 2012 με χιονοδρομικές δραστηριότητες. Χιονοδρομικούς αγώνες –Ορειβασίες και πορείες με τα σκι-Νυχτερινές πεζοπορίες στο χιόνι και διανυκτερεύσεις στο Σαλλε ΤΟΤΤΗΣ.
β). Απο 4-4-2012 έως και 28-6-21012 με ποικίλες δραστηριότητες όπως οργανωμένες ποδηλατικές προπονήσεις τεχνικής –τακτικής-αντοχής-Ποδηλατικούς αγώνες εκτός Νομού-Ορειβατικές Πεζοπορίες-Τρέξιμο-Ασκήσεις δύναμης Αντοχής Ισορροπίας-Ευλυγισίας-Ασκήσεις Γιόγκας-SYMMER CAMP με 7ημερη διαμονή στην παιδική κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ στην Χαλκιδική με θαλάσσια σπορ και πολλές άλλες δράσεις.
γ) Από 30-8-2012 έως και 27-10-2012 επανάληψη των παραπάνω δράσεων και επιπρόσθετα και ROLLER SKI για τους Δρόμους Αντοχής.
δ)Από 29-10-2012 εως και 23-12-2012 καθημερινές προπονήσεις ROLLER SKIS –τρέξιμο-ορειβασίες-προπονήσεις δύναμης για αθλητές μόνο των Δρόμων αντοχής.
 
2)ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΟΦ
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
α) 1η θέση για Βέλλιου Εύα στο Κύπελλο Ελλάδος σκι, στην Νάουσα (Προαγωνιστικής)
β) 1η θέση για Βελλιου Εύα -2η για Τίτα Νεφέλη- -3η για Δημητριάδου Αγγελική (προαγωνιστικής) -2η για Κεσίδου Κατερινα - στους Πανελλήνιους Αγώνες σκι στο Μέτσοβο.
γ) 1η θέση για Βέλλιου Εύα-1η θέση για Μαυρουδή Ραφαέλλα στους Πανελλήνιους Αγώνες σκι στα Τρίκαλα (Προαγωνιστικής ηλικίας)
δ) 8η Θέση για Αγγελόπουλο Δημήτρη στους Αγώνες σκι, Β. Περιφέρειας στην Βίγλα.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ε) 1η θεση για Αθανασίου Αθανάσιο στο BALLISTIK CUP 1 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
1η θέση για Ζωγράφου Μιχαέλα στο BALLISTIK CUP 1 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
1η θεση για Αθανασίου Αθανάσιο στο BALLISTIK CUP 2 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
2η θεση για Αθανασίου Αθανάσιο στο BALLISTIK CUP 3 ΚΙΛΚΙΣ
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BALLISTIK CUP:ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ
Στ) 1η θέση για Τίτα Νεφέλη -2η για Ζωγράφου Μιχαέλα-2Η για Γκουλή Τζωρτζίνα στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ποδηλασίας στο ΣΕΙΧ-ΣΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

ROLLER SKIS ΑΓΩΝΕΣ

ζ)1η θέση για Ζωγράφου Μιχαέλα -2η θέση για Χαλβατζή Μαγδαλινή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΡΟΛΛΕΡ ΣΚΙ στους ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ .
ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ
η) Τριήμερη ανάβαση στον Όλυμπο, με 10μελη αποστολή τον Ιούνιο .

Οι παραπάνω δράσεις απαιτούν πολύ κόπο και υπευθυνότητα και γίνονται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των παιδιών .Το Δ.Σ του ΑΟΦ συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές του ,υπόσχεται πως θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση και τέλος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φλώρινας —την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας-καθώς και το Γυμναστήριο SPORTSHOUSE για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Για φωτογραφικό υλικό και σχόλια των δράσεων του ΑΟΦ στο site: www.aoflor.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. sugxaritiria ofeilw na pw sta paidia pou antexan toso!!8erma sugxaritiria ston athanasiou kai sthn zwgrafou pou kanoun perifanh thn flwrina!!!:DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.