Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Στ. Κωνσταντινίδης: «Ως τις 15 Οκτωβρίου θα επαναλειτουργήσει η γραμμή Φλώρινα – Θεσσαλονίκη»

Σχετικά με τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ως την 15η Οκτωβρίου, και αφού προηγουμένως διευθετήθηκαν και τα τελευταία ζητήματα, θα επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή Φλώρινας-Θεσσαλονίκης.
Τις επόμενες ημέρες, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης, θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων και για κάθε σχετική λεπτομέρεια.
Καθήκον και υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίξουμε τη λειτουργία του δρομολογίου και οι τοπικοί φορείς, σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, να προετοιμάσουμε το έδαφος και να δρομολογήσουμε έγκαιρα τις εξελίξεις για την ανάδειξη αυτής της γραμμής, ως κεντρικού άξονα σιδηροδρομικών μεταφορών της Ν.Α. Ευρώπης, προωθώντας το σχεδιασμό για την εμπορευματική σύνδεση με τα Σκόπια».

15 σχόλια:

  1. καλαα, μας τοπες κι αλλες φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στάθη παίζεις με την φωτιά.. Πολλοί δώσαν ημερομηνία, ελπίζω να βγείς αληθινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tώρα και νάρθη θα τον πάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη μπουκιά μη λες:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είπε ποιανου χρόνου ,μονο 15 οκτωβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ... ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΕ.... ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ!!!!ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ; Η' ΝΑ ΚΑΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΤΕΛ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιτάνα της πολιτικής! Εμπορευματική σύνδεση με τα Σκόπια μέσω ...Φλώρινας; Έχεις δει το χάρτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tις κορδέλες θα τις κόψεις μαζί με το δημοτικο συμβούλιο για να χαρειτε τον αγώνα που δώσατε? Φαρισαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Στάθη και για το τρένο και για την αξιοπρεπή δήλωση χωρίς εγώ και φανφάρες.
    Μπράβο και που δεν ασχολείσαι με τους μικρόψυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΑΘΗ ΜΗ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΤΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ. ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθησαν δίπλα και στέρησαν το Μεγάλο Στάθη από τους μικρούς του ακόλουθους.
      Και τί ψάχναν; Να τους εκτιμάει η κοινωνία;

      Διαγραφή
  11. οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκ...α πατει..... τησ νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελα...και οσα δε πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....!!! αφιερωμενο στον κ. βουλευτη μασ Σταθη...και οσο για εμας τα ανθρωπακια ...ο πεινασμενοσ ...καρβελια ονειρευεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STA8I EIMAI O MANOLIS APO ATHINA EXO SPITI STO FLAMPOYRO SE PARAKALO PES MOY TIN AKRIBI MERA POY THA ERTHEI TO TRENO STIN OMORFI FLORINA GIA NA ANEBO STO XORIO NA KLISO TA NERA MIN PAGOSOYN NA MAZEYSO LIGO TO SPITI KAI NA PARABRETHO STIN AFIKSI TOY TRENOY NA RIKSO KAI KANENA MPINELIKI EEEE SYGNOMI XEIROKROTIMA HTHELA NA PO KAI NA SE DO KAI APO KONTA GIATI KATI TETIES FATSES MAS LIPOYNE.
    YG= MIN KSEXASEIS TA FONTAN GIA KERASMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορτσάρης και πάλι Κορτσάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κακό σου το καιρό...κορτσάρης στην μαύρη λίστα των 36.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.