Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους florinistas και τον Σ.Ε.Ο.Φ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 π.μ. – 1 μ.μ και 5 μ.μ. – 8 μ.μ ,θα γίνεται συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά με οικονομικές δυσκολίες, στο Εμπορικό Επιμελητήριο (2ος όροφος, στην κεντρική πλατεία).
Επίσης, την Τρίτη,7:30μμ-10μμ, στα βαγόνια του ΣΕΟΦ.

Συνεργασία florinistas - Σ.Ε.Ο.Φ

ΧΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
    ΒΕΝΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βουνίσιος ακτιβιστής23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:11 μ.μ.

    Θα προτείνω στους συμπολίτες μου, Φλωρινίστας να κάνουν άλλη μία συγκέντρωση ΤΕΤΑΡΤΗ πρωί που θα έχει παζάρι στην πόλη. Η εικόνα σήμερα πρωί ήταν αποκαρδιωτική - προσωπική μου εκτίμηση.. Βλέπεις οι καφενόβιοι και οι καφενόβιες της Κυριακής με τα κουστουμάκια και τα ταγιεράκια δέν καταδέχθηκαν να αφήσουν ούτε ένα...στιλό Λίγοι προστρέξαμε .... Τόσο ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ δέν την ξανάδα στην Φλώρινα !.Τετάρτη πρωί φίλοι μου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κ. ΝΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΙΝΕ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΓΕΓΟΝΟΤΟΥΣ Ή ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ ΦΗΜΗΣ;
    ΑΝ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.