Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτροπή διαβούλευσης από το ΕΒΕ Φλώρινας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας στα πλαίσια των προσπαθειών του να αφουγκραστεί τα προβλήματα των μελών –επιχειρήσεών του, να έχει συνεχή επικοινωνία μαζί τους και να συμβάλλει στην επίλυσή των θεμάτων που τους απασχολούν αποφάσισε την σύσταση Επιτροπής Διαβούλευσης.
Η Επιτροπή Διαβούλευσης θα αποτελείται από σαράντα (40) ενεργά μέλη του Επιμελητηρίου από όλα τα τμήματα (Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό και Υπηρεσιών) τα οποία θα συνεδριάζουν και θα προωθούν τα αιτήματά τους στο Δ.Σ. Ο ρόλος τους θα είναι κυρίως συμβουλευτικός.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καταθέτοντας αίτηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας (οδός Μεγαρόβου 19) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η Επιτροπή θα συσταθεί από τα σαράντα (40) πρώτα μέλη που θα δηλώσουν ενδιαφέρον. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο κ. Σ. Σαπαλίδη στο τηλέφωνο 6977977547.

2 σχόλια:

  1. Σειρά προτεραιότητας ;;;
    Ετσι φτιάχνονται οι επιτροπές διαβούλευσης;;
    Οποιοι προλάβουν δηλαδή άσχετα από τον τομέα τους και τις ικανότητες τους;
    Φοβερή λογική.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ.
    ΤΟ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ; ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.