Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19.00΄ στα Γραφεία της Ένωσης και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
-Η Ένωσή μας και γενικότερα το συνδικαλιστικό μας κίνημα χαιρετίζει τους αγώνες όλων των εργαζομένων της Χώρας για μία άλλη πολιτική εξόδου από την πολύπλευρη κρίση, στην οποία οδηγήθηκε η Χώρα από τα διαπλεκόμενα πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα και τα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας και για την οποία καλούμαστε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, που βιώνουμε το μεροκάματο της ανασφάλειας, να πληρώσουμε και πάλι το μάρμαρο.
-Αναγνωρίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι δέχονται μια ανελέητη επίθεση εξαντλητικών μέτρων από την Τρόικα και την Κυβέρνηση. Είναι πλέον φανερό ότι το πλάνο είναι: οι φτωχοί – φτωχότεροι και οι πλούσιοι – πλουσιότεροι.
-Συμπαραστεκόμαστε ανεπιφύλακτα στον δίκαιο αγώνα του Συλλόγου εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίοι αντιτάσσονται στην απαξίωση του Ταμιευτηρίου και την δικιά τους και ενώνουμε μαζί με αυτούς τη φωνή μας έτσι ώστε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να παραμείνει αυτόνομο, με κοινωνικό χαρακτήρα και προσανατολισμό, όπως όλα τα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια του κόσμου και να συνεχίσει να διαδραματίζει τον κοινωνικό του ρόλο.
-Εμείς οι Αστυνομικοί αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε το λειτούργημά μας, να κατοχυρώσουμε τον επαγγελματισμό μας, για να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά και για να διαμορφώσουμε συνθήκες για διαρκή προσφορά. Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους εργαζόμενους στη Χώρα να μας συμπαρασταθούν ενάντια στην διαφαινόμενη απαξίωση και υποβάθμιση και ημών και των Οργανισμών μας.

Η δύναμη είναι στους πολλούς, η ελπίδα στους αγώνες!

Οφείλουν να μας σώσουν και όχι να μας αποτελειώσουν!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.