Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Για την οδό Ευρυδίκης

Θα ήθελα να καταγγείλω την αδιαφορία των αρμοδίων φορέων της Φλώρινας σχετικά με το δρόμο επί της οδού Ευρυδίκης κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, που τον έχουν αφήσει χωματόδρομο, με συνέπεια να μας τρώει η σκόνη εδώ και δυο χρόνια που έχουμε πάρει όλοι τα σπίτια μας. Πιστεύω ότι είναι αδικαιολόγητο κεντρικός δρόμος της Φλώρινας να είναι χειρότερος και από αγροτικό δρόμο.

Αναγνώστης

12 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν είναι στα σχέδια τους και δεν πρόκειται να μπει η κατασκευή του δρόμου λόγω ασφαλιστικών μέτρων που προέκυψαν. Θα τρώμε για πολύ καιρό ακόμα τη σκόνη τους από έναν δρόμο που δεν υφίσταται.
    Πρόταση: Να ζητήσουμε από τον εισαγγελέα να κλείσει δρόμος έως ότου κατασκευαστεί και να ζητήσουμε ευθύνες από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία.
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΦ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε έγινε Γιαννάκη που μόνο για τις εκλογές και για πίνακες ζωγραφικής είσαι!!! Τα σπίτια μας είναι ζωντανά έργα τέχνης από τη σκόνη που τόσο απλόχερα μας προσφέρεις! Κάνε μου τη χάρη να φέρεις και την αρκούδα από τη Νομαρχία πίσω στο φυσικό της περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί από αγκάθια, τσουκνίδες και φίδια στην οδό Ευρυδίκης (Natura). Φυσιολάτρης μας προέκυψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΥΡΝΟΒΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ?

      Διαγραφή
    2. κατάλαβα ....ψάξε στους vip περίοικους και θα βρείς την απάντηση ...σκέτο τσιφλίκι

      Διαγραφή
  6. Η οδός Ευρυδίκης κεντρικός δρόμος; Με τις υπερβολές χάνουμε το δίκιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Οταν πηγαινετε στην εφορια και φευγετε με φουλ τα γκαζια απο τα νευρα σας ξερετε που ειναι η Ευρυδικης?

      Διαγραφή
  7. το είχα επισημάνει αρχές του καλοκαιριού αλλα οι "αρμόδιοι" είχαν αλλού το μυαλό τους προφανώς σε φιέστες και κλαρίνα...τώρα που αρχίζουν τα πρωτοβρόχια "ραντεβού του χρόνου".χαίρομαι που κάποιος δέν ξέχασε την οδό Ευρυδίκης ένας άθλιος χωματόδρομος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ καλοί μου άνθρωποι, έχουν καταρρεύσει κεντρικοί δρόμοι τις Φλώρινας και δεν έχουν κάνει τίποτα, σαν την βομβαρδισμένη Βαγδάτη ήμαστε, θα κάτσουν τώρα να ασχοληθούν με την Ευρυδίκης ????

    Κιτρινομπουμπουλης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.