Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

20 επιχειρήσεις από τη Φλώρινα στην έκθεση των Κοίλων

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι στις 19/09/2012 εγκαινιάστηκε στα Κοίλα Κοζάνης η 28η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Κοζάνης. Το Επιμελητήριο στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής αγοράς συμμετέχει με δικό του περίπτερο προβάλλοντας είκοσι (20) τοπικές επιχειρήσεις.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Σάββας Σαπαλίδης όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρο και τον ενημέρωσε για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος και η ο νομός Φλώρινας γενικότερα. Ορίστηκε συνάντηση στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για πληρέστερη ενημέρωση του Υπουργού στο άμεσο μέλλον.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση του Προέδρου με τον Περιφερειάρχη κ. Δακή Γεώργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλιάδη Δημήτριο, όπου για άλλη μια φορά συζητήθηκε η ανάγκη στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και η συμβολή της Περιφέρειας στην προσπάθεια αυτή.
Για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την έκθεση οι ώρες λειτουργίες τις καθημερινές είναι 5:30- 10:30 μ.μ. και από το πρωί το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.