Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σειρά παραβάσεων ανακάλυψε το ΣΔΟΕ στη Δυτική Μακεδονία

Σειρά παραβάσεων κατέγραψαν τα συνεργία του ΣΔΟΕ που πραγματοποίησαν ελέγχους στη Δυτική Μακεδονία το διάστημα από 6 Ιουλίου ως 18 Αυγούστου. Το ποσοστό παραβατικότητας ξεπερνά τον πανελλαδικό μέσο όρο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΣΔΟΕ σε Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα, σε 52 ελέγχους βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις (ποσοστό 63.5%) και καταγράφηκαν 99 παραβάτες.
Πανελλαδικά στο πλαίσιο των ελέγχων του Σ.Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκαν 4.067 έλεγχοι. Από τους ελέγχους αυτούς βρέθηκαν συνολικά 2.266 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 31.237 παραβάσεις. Το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 55,7%.

Πηγή: WEST Channel

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΡΑΜΑ.ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 2 Η 3 ΩΡΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ; ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.